Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél ha szellem lennél?

Mit tennél ha szellem lennél?

Figyelt kérdés
2008. aug. 19. 07:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
78%
Leszámolnák azzal a lánnyal, aki összetörte a pici szivem. De akkor azt nem teszi zsebre amit tőlem kapni fog. Például olyan helyzeteket idéznék elő, ami a tudom mit tettél tavaly nyáronba volt. És még finom voltam. Nem ölném meg, csak megkeserítém az életét. Például amikor egyedül van és fürdik lekapcsolnám az automatát. hehehe
2009. júl. 21. 00:06
 22/30 anonim ***** válasza:
96%
fúúú de gonosz vagy!pasik...jellemző.ha szereted a lányt miért tennél neki rosszat?!ha nem szereted miért nem felejted már el?amugy melletted állok ne érts félre,én meg azt kisérteném meg akivel él az akiért oda vagyok!na viccet félretéve nem lennék rossz szellem....és szerintem te se...
2009. júl. 29. 08:20
 23/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagyok gonosz, de amit ő velem művelt arról nagyon rossz emlékeim vannak. Kegyetlenül megalázott, lejáratott, és csak bántott engem ha kérésem vagy nemtetszés nyilvánításom volt felé. Ha érdekel akkor majd írok erről bővebben itt.
2009. júl. 31. 05:42
 24/30 anonim ***** válasza:
hát erről tudnék én is mesélni vagyis ilyenekről.szerintem irj privit és dumálunk
2009. aug. 1. 20:51
 25/30 anonim ***** válasza:
90%
szellemes lennék
2009. aug. 6. 18:07
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Sokat kirándulnék és művelődnék. Elmennék az összes múzeumba, könyvtárba, beleolvasnék az összes titkos kormányzati iratba, beosonnék tárgyalásokra. Páholyból szemlélném a legjobb színházi előadásokat, táncmulatságokon, partikon szórakoznék. Bekukkantanék szép lányok hálószobájába, odaülnék melléjük és nézném, ahogyan alszanak, megsimogatnám a hajukat. Megnézném volt barátnőmet, boldog-e azzal a sráccal, akit helyettem választott. Figyelném az embereket, és megvédeném őket a bajtól, balesetektől. Próbálnám kibékíteni a haragosokat. Kópéskodnék, hajléktalanoknak megsúgnám álmukban a következő heti nyerő lottószámokat, vagy megmutatnám, hol találnak pénzt az utcán.

"Van-e élet a halál előtt?" :-)

2009. nov. 10. 22:18
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Vigyáznék a szeretteimre :) (Amennyiben ez lehetséges)
2010. márc. 18. 00:11
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Arra törekednék, h senki olyat ne ijesszek meg, aki nem érdemelte ki. A kistesómat álmában betaakrnám, szép álmot idéznék neki, a scaládomat megvédeném a balszerencsétől, a gonosz szellemeket elűzném, a barátaimnak minden lehetséges dologban segítenék, a pasimnak megmondanám, h még mindig szeretem, mégha nem is élek abban a testben, amelyikben most (még) élek, stb. =)
2010. ápr. 4. 17:33
 29/30 anonim ***** válasza:
Mennék nézni fürdőző lányokatXD
2010. ápr. 25. 20:26
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Mekukkolnék a pasim naplójába :D Pesze csak ha lenne neki...
2010. jún. 13. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!