Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 14 éves lány vagyok. Van egy...

14 éves lány vagyok. Van egy képzeletbeli barátom. De nem is ez a legnagyobb gond. Erős nemi vonzódást érzek iránta. Érdekel a véleményetek. Szerintetek ez normális vagy inkább beteges? :|

Figyelt kérdés

#szerelem #vonzalom #képzeltbeli barát
2014. dec. 25. 21:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%
Általában a kisgyerekeknek szokott lenni képzeletbeli barátjuk, ők nem tartják képzeletbelinek, nem tudják, hogy nem létezik, azt hiszik valóban ott van velük. Neked nem lehet képzeletbeli barátod..ha lenne nem tudatosulna magadban, hogy képzeletbeli..simán csak egy unatkozó 14 éves vagy aki ilyen szarokat ír ki unalomból, az a beteges.
2014. dec. 26. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
15%
Oké! Csak nagyon vigyázz hogy ha nemiségre kerül a sor akkor védekezzetek nehogy 14 évesen teherbe ess! Hihetetlen!
2014. dec. 26. 22:01
 13/14 anonim válasza:
51%

Minden normális embernek vannak szexuális fantáziái. Ha viszont a fantázia önmagában kielégítő, úgy érezheted, hogy nincs szükséged valódi kapcsolatokra. Ez meg nem jó a fejlődésed szempontjából.

25/F

2015. márc. 20. 09:34
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

(Nem sértésnek szánom)

Tulajdonképpen ez egész jó dolog.

Gondolj bele,ha "őrá" úgy tekintesz mint egy igazi fiú akkor randizhatnál is vele (képzeletben).

Mármint gyakorolni pl hogy ne legyél ideges normálatlan az igazi randikon.

Ja és maszturbálás közbe fektesd le (képzeletben )

Mert ez is a hasznodra válhat...

Remélem nem voltam sértő

De az optimizmust elő kell idézni valahogy...

2015. máj. 5. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!