Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szóval akkor nekem drogozni...

Szóval akkor nekem drogozni kell, és alkoholt fogyasztani, hogy intelligensebbnek tűnjek? Meg még + kék szemem és kevés koleszterin szintem kell legyen?

Figyelt kérdés

2014. dec. 18. 21:54
1 2
 11/12 2xSü ***** válasza:

> Emberek, nem kell ilyen agresszíven reagálni a kérdésemre

Én olyan nyugodt vagyok, mint egy másnapos éticsiga.

> s tudom, ha fogyasztok hülyeséget, meg minden amit leír természetes, hogy nem leszek Intelligensebb

Ehhez képest pont erre kérdeztél rá a kérdésedben: „Szóval akkor nekem drogozni kell, és alkoholt fogyasztani, hogy intelligensebbnek tűnjek?”

Én meg erre válaszoltam.

2014. dec. 20. 23:05
 12/12 cli_hlt ***** válasza:
52%

A kérdést én inkább költőinek értelmezem, amiben benne van egyrészt a cikk ironikus kritikája, másrészt a felszínesség, az "akkor vagy menő ha mindent betolsz mértektelenül" hozzáállás ellen való lázadás.

:P :D

2014. dec. 23. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!