Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet hogy lecsúsztam, züllödt...

Lehet hogy lecsúsztam, züllödt életet élek?

Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, tizenévesen streber, erkölcsös jó lány voltam, anyukám nevelt, kisvárosban élünk, de rossz társaságba kerültem 21 évesen ahol többször ittunk, aztán sorra nem sikerültek a kapcsolataim. Volt, hogy honapokig nem ittam, volt hogy itthon is, volt hogy nyilvanosan megreszegedtem, legutoljara masfel éve nyilvánosan. Itthon ittam még néha de nem jártam el, mostanában voltam el egy párszor, de az első pohár után nem tudok leállni... és megszakad a kép. Azt hiszem ideje megint visszavonulnom a tarsasagi élettől. Lehet, hogy nem csinálom rosszabbul a dolgokat, csak az anyukám miatt gondolom, hogy tényleg rossz vagyok
2014. dec. 14. 11:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ha megreszegedtem, akkor levetkozom a gatlasom, vigyorgosabb vagyok, beszedes, majd atvalt a lassu beszedbe,nem forog a nyelvem allapotba, s azzal fogom magam es haza megyek, lefekszem. De azt hiszem, hogy tenyleg meg kell probaljam alkohol nelkul jol erezni magam, majd ha sikerul, akkor mgprobalhatom, hogy megigyak egy poharral, es nem tobbet
2014. dec. 14. 13:21
 12/12 anonim ***** válasza:
az még nem vészes, csak tényleg, ne túl sokszor... először azt hittem, azt írod, levetkőzöl :)) ha elmegy az ember bulizni, ott általában iszik is... egy kicsi nem árt, csak nehéz megállni, hogy többet is igyon az ember... esetleg előtte ehetsz valami nehezebbet, az segít, hogy ne rúgj be olyan gyorsan, vagy pedig ne járj bulizni, hanem valami másféle elfoglaltságot találj
2014. dec. 14. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!