Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Lecsúsztam az adóbevallás...

Lecsúsztam az adóbevallás beadási idejéről?

Figyelt kérdés
A probléma az lenne hogy leadtam május elején az adóbevallásom de előkerült egy bérpapírom amit nem vallottam be ugyanis május 14. -én kaptam kézhez a cégtől ahol voltam napszámba, na már most bementem a NAV-ba ahol a nő mondta hogy Önellenőrzést kell csinálnom, kiállított egy jegyzőkönyvet és arra kért hogy 20. után menjek be mert most rengeteg dolguk van és nem tudnak vele foglalkozni. Ma van 20. a határidő leadása mivel semmilyen tapasztalatom nincsen adózással kapcsolatos ügyekben és nem is néztem meg az időpontot mert ha azt monda nekem hogy 20. után akkor én azt szó szerint értelmeztem főleg hogy hiteles forrásnak tűnik ha már ott dolgozik. Szóval most nem tudom hogy mi van lesz-e ezért bünti vagy bármi de jó lenne kis fejtágítás ezzel kapcsolatban.

2014. máj. 20. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Önellenőrzésre nem vonatkozik ez a határidő. A határidőt teljesítetted május elején.
2014. máj. 20. 19:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a választ.

Szép napot.

2014. máj. 20. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Semmi gond nem lesz. Te a bevallásodat május elején beadtad, azzal teljesítetted is. Az más kérdés, hogy a benne foglaltakat önellenőrzéssel "javítanod, helyesbítened" kell.

Ezt tedd meg, nyújtsd be, és ennyi...

2014. máj. 20. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!