Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet hogy lecsúsztam, züllödt...

Lehet hogy lecsúsztam, züllödt életet élek?

Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, tizenévesen streber, erkölcsös jó lány voltam, anyukám nevelt, kisvárosban élünk, de rossz társaságba kerültem 21 évesen ahol többször ittunk, aztán sorra nem sikerültek a kapcsolataim. Volt, hogy honapokig nem ittam, volt hogy itthon is, volt hogy nyilvanosan megreszegedtem, legutoljara masfel éve nyilvánosan. Itthon ittam még néha de nem jártam el, mostanában voltam el egy párszor, de az első pohár után nem tudok leállni... és megszakad a kép. Azt hiszem ideje megint visszavonulnom a tarsasagi élettől. Lehet, hogy nem csinálom rosszabbul a dolgokat, csak az anyukám miatt gondolom, hogy tényleg rossz vagyok
2014. dec. 14. 11:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

először is: züllött

másodszor: ezt csinálja majdnem minden második lány, egy kicsit többet kellene tudni a dologról, hogy megmondjuk, mekkora a probléma. De ha nem megy amúgy az életed rovására, akkor nincs gond, de túlzásba ne vidd a bulizást...

2014. dec. 14. 11:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Keress normális társaságot magadnak.
2014. dec. 14. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Általában azok a lányok, akiket csak az anyjuk nevelt, sokkal inkább lesznek neveletlenek mint azok, akik mellett ott van az apjuk is.
2014. dec. 14. 12:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Valóban van egy ilyen az egészben is, hogy anyukám minél jobban fog, hogy maradjak otthon, én lázzadni akarok, mert most vagyok fiatal. Aztán ha nagyon sokat csak munkából áll az életem, és elmegyek szórakozni, aztán anyira ittasan jövök haza, hogy az ajtót elfelejtem bezárni, akkor anyukám elveszi a kulcsomat, eltilt mindentől és bűntudatom lehet, hogy miert is ittam. Masodsorban tenyleg tarsasag fuggő, de minden barátom külföldön van. Egy barátnőm van, aki pont olyan, hogy igyunk valamit, csak az a baj, hogy rajtam nagyon meglatszik, és valóban mindenki iszik, de megcsinálják mas varosban, hazi buliban, ami nem tud meg senki, vagy ha egyszer ketszer megtortenik veluk, hogy annyit isznak, hogy nem emlekeznek, hogy is mentek haza. De velem felevente 2x megtortenik az utobbi 2 evben.
2014. dec. 14. 12:25
 5/12 anonim ***** válasza:

B@sszus, 26 éves felnőtt nő vagy, nem egy 16 éves kis fruska.

Szedd össze magad, ha kell orvosi segítséggel. Próbálj rájönni, miért is iszol igazából. A helyedben nem is innék egy kortyot sem. Kezdj el valami sportot, ha eddig nem tetted.

Tűzz ki magad elé célokat, hogy mit is szeretnél elérni az életben. Az évek csak telnek, és te így akarod leélni?

2014. dec. 14. 12:29
 6/12 anonim ***** válasza:
igaz, nem vagy már 16, akkor lázadnak általában az emberek... 26 vagy.. de ha akarod, elmehetünk együtt inni :)
2014. dec. 14. 12:33
 7/12 A kérdező kommentje:
az utolsó előttinek.. nagyon tetszik a hozzászólásod, bár ilyen barátaim lennének, nem csak akik a bajba visznek bele.
2014. dec. 14. 12:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Az a szörnyű az egészben, hogy klassz dolog egy jó társasággal beülni valahova, meginni egy pohár bort, jól érezni magad. S gyakran eljárni otthonról, de időközönkent en teljesen kikapcsolok, nem gondolva arra, hogy tobbet ne igyak, mert nem birom.
2014. dec. 14. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
és olyankor miket csinálsz, miután "betöltöttél" :)
2014. dec. 14. 12:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Figyelj, tényleg kell a kikapcsolódás, de ne igyál, ha nem tudsz mértéket tartani.

Beszélj velük, hogy támogassanak és menjetek olyan helyre, ahol nem adnak alkoholt (pl. cukrászda), vagy keressetek aktív kikapcsolódást.

Ha tényleg a barátaid, akkor támogatni fognak.

Ha meg nem támogatnak, akkor sajnos másik társaságot kell keresned.

2014. dec. 14. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!