Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek tiszta depis vagyok?

Mit tegyek tiszta depis vagyok?

Figyelt kérdés

Volt egy szép lány a másik osztályba akit viszonylag könnyen fel lehetett szedni..

Nekem még nem volt barátnőm a haveromnak meg 8 volt már és megegyeztünk hogy enyém de ő akkor is rá hajtott és oszt. kiránduláson hazafelé már az ölébe ült a lány...

Szerintem szerelmes lettem belé és most nagyon depressziós lettem.. mit tegyek?

2014. dec. 14. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el! Amúgy milyen kapcsolatot szeretnél, ha a barátoddal "megegyezel", hogy kié a lány? A szerelem vagy spontán jön, vagy nem szerelem. Vagy skalp gyűjtési verseny?
2014. dec. 14. 09:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát legalábbis én szerelmes lettem belé... Úgy vettem észre hogy nagyon kedves lány és nyitott felém és komoly kapcsolatot akartam volna...
2014. dec. 14. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. dec. 14. 10:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodj el afelől, hogy a barátod valóban a barátod-e!
2014. dec. 14. 10:14
 5/8 A kérdező kommentje:
14.. tudom hogy korai de kikészülök ha nem lesz egy kapcsolatom lassan
2014. dec. 14. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem készülsz ki, ne hisztizz. Tanulj, sportolj, segíts néha az otthoni munkákban. Ekkor kevesebb időd lesz ilyen témával foglalkozni, és nem leszel "depis", de ha ilyen furcsa a felfogásod, legfeljebb debil leszel.
2014. dec. 14. 11:23
 7/8 anonim válasza:
Depi? Te nemtudod mit jelent a szó!
2014. dec. 16. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Gondolom 15 körül lehetsz.

Egyet tudok mondani, se busz, se lány után nem szabad futni. Nem érsz el vele semmi jót. Csak magaddal hiteted el, hogy "igen, még lehet esélyem, menni fog". A végén meg akkorát fogsz koppanni, hogy idáig fogom hallani. Éppen ezért tedd túl magad rajta. Egyébkéntis. Te magad írtad, hogy könnyen fel lehet szedni. Kell Neked az, hogy egyik nap még Veled, másnap meg már mással? Nem hiszem.

A haverodat meg szerintem felejtsd el. Hülyéskedni lehet vele, de megbízhatatlan.

2014. dec. 17. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!