Tiszta depis vagyok, hogy megint kezdődik a suli és vége a nyárnak! Ti is?
Jó tanuló vagyok, vannak barátaim(bár most leszek első éves egyetemen és új emberek közé cseppenek) de ha rá gondolok, hogy megint mennyit kell tanulni, sok éjszakázás, semmi idő, alváshiány, rossz idő(eső, hó, hideg) rosszul leszek!!
És most ráadásul teljesen idegen közegbe kerülök!Ááá:(
én még csak gimis vagyok de minden nap 8 órám van,és kb 2óra az út:(
nekem is vannak bent barátaim meg minden
de olyan rossz h tudom h kb semmi szabadidőm nem lessz
megértelek:s
kitartást:)
8 óra középiskolába? Nah ezt se hiszem, én is erős gimibe jártam, még se volt mindennap 8 órám! Ne túlozunk! Meg honnan tudod előre az órarendedet?
Én már nagyon várom. Most megyek egyetemre. Új környezet, batárok. Nem kell félni tőle!
Kedves Utolsó!
Én csak egy középszerű gimibe jártam és bár nem minden nap, de 5-ből 3 nap 8 órám volt mert én hülye annyi faktot felvettem:((
Kedves Első Válaszoló!
Ne félj, biztos előbb utóbb fog melléd valaki csapódni akivel meg tudod magad érteni!:)
Én egész nyáron depis voltam, mert tudtam, hogy egyszer úgyis jön a suli és találkoznom kell a tuskó osztálytársaimmal...
De hál'Istennek 12-es leszek, utolsó év, utána egyetem... azt már alig várom... végre tiszta lap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!