Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tiszta depis vagyok, hogy...

Tiszta depis vagyok, hogy megint kezdődik a suli és vége a nyárnak! Ti is?

Figyelt kérdés

Jó tanuló vagyok, vannak barátaim(bár most leszek első éves egyetemen és új emberek közé cseppenek) de ha rá gondolok, hogy megint mennyit kell tanulni, sok éjszakázás, semmi idő, alváshiány, rossz idő(eső, hó, hideg) rosszul leszek!!

És most ráadásul teljesen idegen közegbe kerülök!Ááá:(

2010. aug. 28. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
jó neked, legalább esélyed van h új embereket ismerhetsz meg. Én II. éves leszek az egyetemen, egy sz.r közegbe, tele sznobokkal... 7 napból 5öt ott kell ülnöm, semmi ismerős (mert idén van szakirányváltás és a barátaimtól elkerülök)... szval tök jó... ráadásul bejárós leszek.
2010. aug. 28. 16:18
 2/9 anonim válasza:
100%

én még csak gimis vagyok de minden nap 8 órám van,és kb 2óra az út:(

nekem is vannak bent barátaim meg minden

de olyan rossz h tudom h kb semmi szabadidőm nem lessz

megértelek:s

kitartást:)

2010. aug. 28. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én szeretem az iskolát.
2010. aug. 28. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

8 óra középiskolába? Nah ezt se hiszem, én is erős gimibe jártam, még se volt mindennap 8 órám! Ne túlozunk! Meg honnan tudod előre az órarendedet?

Én már nagyon várom. Most megyek egyetemre. Új környezet, batárok. Nem kell félni tőle!

2010. aug. 28. 17:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Én csak egy középszerű gimibe jártam és bár nem minden nap, de 5-ből 3 nap 8 órám volt mert én hülye annyi faktot felvettem:((

Kedves Első Válaszoló!

Ne félj, biztos előbb utóbb fog melléd valaki csapódni akivel meg tudod magad érteni!:)

2010. aug. 28. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék ha a helyedben lennék. Nagyon várom hogy egyetemre mehessek, de még mindig van egy évem középiskolában, amit már eléggé unok. Lehet, hogy nehéz lesz az elején de biztos vagyok benne, hogy megszokod az új közeget...egy egyetemen azért nem nehéz olyan embereket találni, akikkel jól kijösz.
2010. aug. 28. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egész nyáron depis voltam, talán most ennek vége...
2010. aug. 28. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én egész nyáron depis voltam, mert tudtam, hogy egyszer úgyis jön a suli és találkoznom kell a tuskó osztálytársaimmal...

De hál'Istennek 12-es leszek, utolsó év, utána egyetem... azt már alig várom... végre tiszta lap :)

2010. aug. 28. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, nagyon egyetértek veled.

Nem.

aug. 25. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!