Segítség! Mi lehet a baj velem?
Figyelt kérdés
Eléggé lenéznek engem a srácok, pedig abszolút nem vagyok undok velük, sőt mindig próbálok kedves lenni. Nagyon odafigyelek arra is hogy ápolt legyek természetesen, meg a divatot is követem, amennyire tudom, mégis lenéznek engem a srácok, de hihetetlenül bunkó módon:S:S2010. febr. 1. 18:04
1/7 anonim válasza:
hány éves vagy? milyen srácok hol???? ők hány évesek?
3/7 anonim válasza:
Ez azért függ attól is, hogy milyen környezetben élsz, tehát az a "dikkmántegnap motoroztamazt kiesettatengejj"
Vagy normálisabb?
4/7 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, gimnazista. A fiú osztálytársaim néznek le engem nagyon bunkó módon:S
2010. febr. 1. 19:08
5/7 anonim válasza:
Azért szekálnak, mert 19 évesen egy ilyen oldalon keresed a választ. 19 éves fejjel tudnod kéne, hogy mi az oka. Amúgy én a helyedbe nem foglalkoznék velük. Minek követed a divatot? Attól nem leszel népszerű. Legyél inkább önmagad. Ne nekik próbálj megfelelni.
6/7 A kérdező kommentje:
Jah.. Bocsánat!!! Kvára nem tudtam hogy 19 évesen nem szabad ezt itt megkérdezni!!! Nem is tudom hova süllyedjek szégyenembenXDXDXD
2010. febr. 1. 20:40
7/7 anonim válasza:
most komolyan néhány tapló srác véleményére adsz??-.-" szokták mondnai hogy a nők bonoylultak meg ilyenek...bár nem mindegyik...de ez annyira tipikus női szokás..szard má le őket..most nekik akarsz megfelelni?....és akkor még csodálkozunk hogy nincs nemi egyenjogúság....nyalizz nyugodtan addig amig valamelyik meg nem bsz..akkor lehet elégedett lszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!