Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kikre mondják ezeket?

Kikre mondják ezeket?

Figyelt kérdés
Eléggé szeszélyesek,néha hangulatemberek.
2010. febr. 1. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem az olyanokra, akiknek gyorsan változik a hangulatuk, néha akár egyik percről a másikra is.
2010. febr. 1. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és elég kiszámíthatatlan hogy minek a hatására változik meg a hangulatuk és épp milyen hangulatban találod őket.
2010. febr. 1. 15:50
 3/7 anonim válasza:
A pillanatnyi hangulatuk szerint cselekednek.
2010. febr. 1. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:

én azt hiszem h ilyen ember vagyok:S

pl tök jó kedvem van egész nap, valaki beszól valami sértőt/idegesítőt stb. , én bedurcázok/beidegesedek vagy akármi. utána nem lehet hozzám szólni egy darabig, csak kivételes személyek tudnak jobb kedvre deríteni, az egész napomat el tudják rontani azzal ha beszólnak valamit. nagyon érzékeny vagyok az ilyenre. de a következő fél órában képes vagyok röhögőgörcsöt kapni, akkor is ha pl szakított velem a barátom, utána ha vége a vicces témának, elkezdek bőgni.másik példa: megbántottak valamivel, én elkezdek bunkó vagy közömbös

lenni, erre a másik fél is megsértődik, a végén pedig én puncsolok neki.

szóval szerintem illik rám ez a kifejezés:D másszóval nem vagyok teljesen normális?!:S:D

2010. febr. 2. 14:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Sztem én is ilyen vok mert egyik pillanatban szakadok a röhögéstől másik pillanatban már vagy ideges és bunkó vagyok vagy szomorú vagyok...
2010. febr. 2. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Terhesekre, az épp menstruáló nőkre, vagy épp azokra akik már lépnek át a nyanya korba.. :)
2010. febr. 6. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:

IIIIIIMÓÓÓÓÓ

xD

am sztem az olyan emberek akiknek gyakran változik a hangulatuk

2010. júl. 16. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!