Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A szépírás mennyire függ...

A szépírás mennyire függ össze a rajzkészséggel? Egyáltalán összefügg?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

én csúnyán

írok és tehetségtelenül rajzolok

2010. jan. 29. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
én viszonylag jól rajzolok, de az írásom ronda
2010. jan. 29. 22:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Én viszont gyönyörűen írok,sokszor a betűket is rajzolva,ékesítve írom,de csak másolva tudok szépen rajzolni..Saját magamtól nem igazán...
2010. jan. 29. 22:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Elég érdekes,úgy hallottam a tanáraimtól hogy aki szépen rajzol az szépen is ír,de rajtam teljesen le vannak döbbenve hogy az írásom mintha a lábujjammal csinálnám,de simán lerajzolom az osztálytársaim...és mintha kicsit remegne is a kezem...de rajzolásnál ez egyáltalán nem látszik meg,és nem is érzem...
2010. jan. 29. 22:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem se függ össze.

Ehh, látnád, hogy hogyan írok, és hogy hogyan rajzolok...

Ég és föld.:D

Szóval elég ronda az írásom.:)

2010. jan. 30. 00:39
 6/11 A kérdező kommentje:

Akkor jó nem vagyok egyedül=)Ha akarok se tudok szépen írni,épphogy olvasható:)Ismerek egy lányt,aki olyan szépen ír hogy a mondatok felolvassák magukat,de még mindig a kocaembernél tart...így elbizonytalanodtam a tanárok állításán...meg persze a saját példám miatt is.

De szerintem a rajzra az ember alapból születik,ahogy minden másra is.Én rajzra születtem.Akkor világosodtam meg amikor az iskolában elkezdtem mindenféle rajzeszközökkel játszani.Tus,szén,olajpasztell,és minden más.Mindegyikkel próbáltam lerajzolni a szekrény tetején lévő korsót.Sikerült.Mindegyikkel.És az a furcsa hogy még életemben nem dolgoztam egyikkel sem.

Szóval tényleg születni kell:)

2010. jan. 30. 01:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Én gyöngybetűkkel írok, rajzolni viszont nem tudok (: Pedig szeretnék.
2010. jan. 31. 22:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Én amikor tanuló voltam akár általános,akár gimnázium(elég régen voltam iskolás)akkor még nem volt számítógép,(legalábbis magánembereknek)és nem voltak olyan lehetőségek,hogy akármilyen betűket csak kimásolom és úgy nyomtatok.Ha kellett egy oklevél vagy valami szép írás az oskolának többnyire engem kértek meg,hogy írjam meg az adott szöveget,mert csodálatosan írtam,ha kellett szépen rajzoltam a betűket.A történelem tanárnőm mindig azt mondta,hogy előző életemben biztos írnok vagy pap lehettem,mert gyönyörűen írok..Drága jó Kati néni a rajz tanárnőm próbálta a rajzolást is megtanítani,de a pálcika embereknél jobb rajzom sosem volt..Mai napig gyönyörűen írok,de ha látnád a rajzomat azt hinnéd,hogy egy napközis gyerek unatkozott:)

Szóval semmi összefüggés a kettő között.

2010. febr. 1. 16:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és hogy megerősítettétek a feltételezésem!:)
2010. febr. 1. 22:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Én gyönyörűn rajzolok de nagyon rondán írok...
2011. márc. 26. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!