Elegem van a nyárból! Te miért várod már, hogy vége legyen, összefügg a munkáddal, mit csinálsz?
Figyelt kérdés
Én állattartással foglalkozom és egyszerűen már megőrülök,hogy sosem lesz már 20fok alatt a hőmérséklet!!2009. aug. 30. 09:19
1/3 anonim válasza:
Én is utálom a nyarat, elegem van a melegből, a folytonos izzadásból.
Nem tudom mit csinálok, ha meglesz a szakács szakmám. :D
2/3 anonim válasza:
hát nincs munkám, még tanulok xD. de én is nagyon unom már a nyarat. nem lehet már itthon semmit se csinálni ... csak gép meg TV van, max kimegyek a kutyámhoz. várom már az iskolát, mert ott legalább elszórakoztatjuk egymást, meg ott van valami izgalmas. most fogok felvételizni, ezért viszont annyira nem várom hogy vége legyen a nyárnakXD
13/L
3/3 anonim válasza:
én egyáltalán nemvárom h vége legyen a nyárnak, imádom a nyarat, imádom a meleget, a hidegtől viszont depressziós leszek, kisem mozdulok, az nekem katasztrófa. és eccerűen nembírom a hideget, 1 pillanat alatt lefagy mindenem, kb sírni tudnék :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!