Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megváltozzak szerintetek?

Megváltozzak szerintetek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy olyan ember vagyok aki mindenkin segít , ha bárki szól ugrok és megyek nem tudok nemet mondani ha segítség kell valakinek, persze full idegen felhív akkor meggyőződök róla hogy mi a helyzet de ilyen még nem fordult elő , ennyire naív nem vagyok. Ebből kifolyólag tudom jól hogy rengetek érdek barátom van. azok az emberek akik közel állnak hozzám tényleg szeretnek szerintük nagyon gyorsan változnom kell mert nagyon ráfogok cseszni az életben. De egyszerűen én nem tudok. Mit tegyek szerintetek?
2014. nov. 22. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
ki fognak téged használni!
2014. nov. 22. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
az jó ha megteszel egy kèt dolgot! de tudnod kell nem-et is mondanod mert ki fognak használni!
2014. nov. 22. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
az jó ha megteszel mindent amitt kérnek! de tudnod kell nem-et is mondanod mert ki fognak használni!
2014. nov. 22. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:

#2#3 vagyok

-,- elsônek kidobott és azt írta elsônek ki kell tölteni a mezôt na meh csinnáltam és ki írta mind a kettôt,+,-

2014. nov. 22. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!