Miért van az hogy akinek nagy arca van, úgy értem magabiztos akkor az nagy valószínűséggel egy akkora paraszt hogy olyat még nem láttam?
Figyelt kérdés
tudom hogy nem mindegyik , de a világba vannak a bal****ok meg a nagyon paraszt bunkók(ismertetem a mondat felépítését, pl.:uh b**meg hol a g*cibe voltál b**ki) ,miért van az hogy olyan ember aki magabiztos is meg nem is bunkó abból kevés van de miért?2010. jan. 28. 20:08
1/5 anonim válasza:
Mert akik bunkók azokat roh@dtul nemérdeklik a többi ember és ebböl adódik a nagyarcúságuk és a magabiztosságuk mivel ha az az ember lehordja öt akárminek ö le sem $z@rj@
2/5 FFDP válasza:
Én magabiztos vagyok, jó lehet néha én is átesek a ló egoista oldalára, de nem tehetek róla :D És paraszt semmiképp. De amit leírtál engem is zavar, g*ci így meg úgy, gyakran lányoknak és gyakran lányok által. Nem tudom miért van ez így.
3/5 anonim válasza:
Mert öntelt, egoista, beképzelt, és ebből következőleg azt hiszi hogy ő a világ közepe és bármit megtehet.
4/5 anonim válasza:
És vannak olyanok is akik ge*i-zés nélkül beszélnek és bunkók mint pl én.
5/5 anonim válasza:
Na én nem vagyok magabiztos, de annál inkább bunkó paraszt! Ha valaki magabiztos annak kinyílik a csipája, hogy a többi csicska úgy ugrik ahogy ő füttyent, ezért nem nehéz átmenni suttyó parasztba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!