Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy akinek nagy...

Miért van az hogy akinek nagy arca van, úgy értem magabiztos akkor az nagy valószínűséggel egy akkora paraszt hogy olyat még nem láttam?

Figyelt kérdés
tudom hogy nem mindegyik , de a világba vannak a bal****ok meg a nagyon paraszt bunkók(ismertetem a mondat felépítését, pl.:uh b**meg hol a g*cibe voltál b**ki) ,miért van az hogy olyan ember aki magabiztos is meg nem is bunkó abból kevés van de miért?
2010. jan. 28. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert akik bunkók azokat roh@dtul nemérdeklik a többi ember és ebböl adódik a nagyarcúságuk és a magabiztosságuk mivel ha az az ember lehordja öt akárminek ö le sem $z@rj@
2010. jan. 28. 20:10
 2/5 FFDP ***** válasza:
Én magabiztos vagyok, jó lehet néha én is átesek a ló egoista oldalára, de nem tehetek róla :D És paraszt semmiképp. De amit leírtál engem is zavar, g*ci így meg úgy, gyakran lányoknak és gyakran lányok által. Nem tudom miért van ez így.
2010. jan. 28. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert öntelt, egoista, beképzelt, és ebből következőleg azt hiszi hogy ő a világ közepe és bármit megtehet.
2010. jan. 28. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
És vannak olyanok is akik ge*i-zés nélkül beszélnek és bunkók mint pl én.
2010. jan. 28. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Na én nem vagyok magabiztos, de annál inkább bunkó paraszt! Ha valaki magabiztos annak kinyílik a csipája, hogy a többi csicska úgy ugrik ahogy ő füttyent, ezért nem nehéz átmenni suttyó parasztba.
2010. febr. 16. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!