Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha meg bukok megint német...

Ha meg bukok megint német érettségin válthatok angolra?

Figyelt kérdés
Német szóbeli érettségi elött állok másodjára(ez a pót érettségi) és az érdekelne engem ha megint nem sikerűl mert hogy nekem nagyon nem megy a német nem tudom miért ezt választottam 12.be de bánom akkor nem-e válthatnék angolra mert az jobban megy.Tudom hogy a törzslapon a német szerepel de hát ez olyan hogy választani lehet vagy az 12.be lehetett véglegesen eldönteni?Harmadjára már nem németből szeretnék próbálkozni hanem inkább angolból de azért tanulom most is a tételeket csak érdekelne hogy lehet váltani.Az is érdekelne hogy a következő ilyenkor mikor szokott lenni amikor a májusba amikor mindenki érettségizik?Aki megbukik pótérettségin is a többi próbálkozásra már fizetnie kell tényleg 120ezer forintot?

2014. nov. 13. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Előbb tanulj meg helyesen magyarul!:)
2014. nov. 13. 22:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Dislike ezzel rontottad a statodaf gyikon.
2014. nov. 13. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Tedd meg még egyszer, mert engem ez egyáltalán nem érdekel;) És ettől még elég irritáló, ha valaki nem képes a saját anyanyelvén alapszinten helyesen írni.
2014. nov. 13. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, hogy aktuális e még a kérdés, de most cseppentem ide! Akkor válthatsz angolra, ha azt tanultad előtte iskolai rendszerben legalább két évig. (gimnáziumban ez teljesen normális, de szakközepekben csak egy nyelv van) VAGY ha osztályozó vizsgát teszel belőle (akkor nem baj ha nem tanultad külön)!! A javító érettségi valóban fizetős, de nem 120 ezer forint, csak 15 :)
2015. febr. 19. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!