Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 80% emelt német érettségin?

80% emelt német érettségin?

Figyelt kérdés
80%-ot szeretnék minimum elérni a májusi érettségin, az lenne a kérdésem hogy akiknek hasonló eredményük lett milyen módszerrel érték el azt?(Melyik könyvből készültek fel, jártak-e különtanárhoz, stb.)

2014. okt. 23. 16:07
 1/1 SeinHime ***** válasza:
Szia! Nekem 90% lett. Jártam különtanárhoz. Nála sokat gyakoroltuk a beszédet, volt egy pro-kontrás könyv amit megvettünk, sokat segített. A "tételeket" pedig igazából megbeszéltük. Az írásbeli részére pedig úgy gyakoroltunk, hogy két különböző könyv feladatsorait csináltuk, a hallgatósat pedig órán. Táblázatban vezettük az eredményeket, így tudtuk követni a fejlődést. A levélírás az mindig házi volt, bevallom őszintén én lusta voltam és nem sokat csináltam meg, nem is lett jó az érettségin. Ha gondolod privátban elküldöm a könyvek címét.
2014. okt. 23. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!