Melyiktől ijednél meg jobban?
Figyelt kérdés
Egyedül sétálsz hazafelé az erdő szélén, hajnali 2 körül.
Hirtelen előtted felbukkan:
Egy sötét melegítős, kapucnis férfi;
vagy
Egy rózsaszínruhás, szőke, vigyorgó kislány.
Melyiktől ijedsz meg jobban?
2008. aug. 13. 23:55
11/29 anonim válasza:
mi félelmetes van egy rózsaszínruhás, szőke, vigyorgó kislányba ?:D:D én inkább az elsőtől
12/29 anonim válasza:
sötét melegítős, kapucnis férfi olyan unalmas szöveg.. inkább az amit a 3.válaszoló irt az rémisztő
13/29 anonim válasza:
A sötét zsarukban is a kislányt kellett lelőni.
14/29 anonim válasza:
Nekem is a men in black jutott eszembe. Figyu, sötét melegítős kapucnis pasi, én is sötét cuccokban járok, a kapucni meg.. fázik a feje:D Rózsaszín ruhás kis bige hajnalba..tuti sántikál vmibe.. szval a második.
Ha meg a kapucnis férfi megragadna és elhurcolna vhova, "akkor pénzem nincsen, dugni meg jó".
15/29 anonim válasza:
Éljen a 3-ik válaszoló!!!
Nagyon népszerű ez a rózsaszin szett. :DD
Mindkettő elég ijesztő hajnali 2 körül!!
16/29 anonim válasza:
a férfi elrabolhat de a lánytól jobban megílyednék főleg ha cigány mert azok elég bunyosak!!!!
17/29 anonim válasza:
Mivel baltás sorozatgyilkosként járom az erdőt, én örülnék nekik :D :D
18/29 anonim válasza:
A kiscsajtól...emlékezzetek csak a Kör-re, meg a félelem. com-ra...meg hát ha éjjel mászkál egy kiscsaj az erdőben...akkor az nem vigyorog!!!!
19/29 anonim válasza:
En a kislanytol ijednek meg jobban. hajnali kettokor es meg nem is sir hanem ramvigyorog az olyan remiszto, de tenyleg.
20/29 anonim válasza:
a pasitol!!!! a kislany mit tud nekem artani? a pasi viszont megeroszakol vagy akarmi. a lenyeg h erosebb mint en :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!