Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy meg akarok...

Miért van az hogy meg akarok ölni valakit?

Figyelt kérdés
Örömöm lelem abban hogy elvehetem mások életét szertefoszlatni a vágyaikat álmaikat. Amikor horor filmet nézek nevetek .Utálom az olyan embereket akik nem mernének leszurni valakit.Eddig még nem öltem meg senkit .És tudom kontrolálni magam.Amikor valaki halálára gondolok elmosolyodok.És felvagyok készülve arra hogy elveszitem legjobb barátaim hozzátartozoim .És már odáig jutottam hogy nem sirnék senkiért inkább ki nevetném hogy nem tudta megvédeni magát.

2014. nov. 8. 14:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
:D köszönöm szépen a válaszokat! Akkoriban nagyon érdekelt a reakció vadászat és kiváncsi voltam az emberek hogyan reagálnak egy eféle hátborzongató kérdésre! Köszönöm a részvételeteket ! Sikerült ezt a kis kutatásom is befejeznem teljesen :).
2018. febr. 6. 00:54
 12/17 anonim ***** válasza:
9/11-es. Tűzzel lehet harcolni a tűz ellen, eh? :D
2018. febr. 12. 16:45
 13/17 Bálint0901 ***** válasza:

Előre bocsánatot kérek, ha valakit megsértenék a következőkben, hisz csak tanács és diagnózis amit leírok. Azt hiszem, hogy a kérdező mellett néhány válaszoló is a pszichopatizmus jeleit mutatja. Kérlek egy pszichológusnak is mondjátok el mik járnak elméitekben.

Végül pedig, tényleg nem bántásból írtam. És még annyi, hogy ez a dolog max odáig okés, hogy nem tud sírni a temetéseken, hisz belőlük lesz a sírásó, temetkezési vállalkozó, vagy bármely hadtest tagja.

Mégértéseteket köszönöm!😉

2018. aug. 2. 12:46
 14/17 Bálint0901 ***** válasza:
Ui.: Ha a kérdező nem komolyan írta amit leírt, akkor reá nem vonatkozik...
2018. aug. 2. 12:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A 9. hozzászólásnak annyi értelme van mint karifán a szögesdrótnak
2018. aug. 27. 03:05
 16/17 anonim válasza:
De jó végre olyan mint én.Soha nem értettem az érzelmeket nem tudom mire jó az empátia stb.Azt sem értem miért lesz valaki szomorú hogyha valaki meghal.Hiszen nem vele történt.Engem csak az érdekel hogy velem mi van.
2019. nov. 15. 23:13
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi elcseszett patkányt. Remélem börtönben végzitek:D
2021. jún. 22. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!