Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Újra 15 éves akarok lenni?

Újra 15 éves akarok lenni?

Figyelt kérdés

21 vagyok most, és főleg családi helyzet miatt nem szórakoztam eleget középsuliban. Nem csak középsuliban, hanem szinte soha sem szórakoztam jól. Nem számított hogy házibuli, néhányan haverok összeültünk dumálni, vagy (később) szórakozóhelyre mentem.

Lányokkal alig voltam. Mindenki haverkodott, közös főzések lány haverokkal, együtt bulizás stb, én meg max akkor kerültem közelebb lánnyal ha össze is jöttem vele. Még a haverjaim is csak ismerősnek tekintettem, mintha nem is hittem volna el hogy a hverjaim.

Nem buliztam úgy önfeledten, mindig volt valami a fejemben ami elrontotta a hangulatom.

Sorolhatnám tovább mi az ami miatt szeretnék újra 15 (16, 17, 18 lenni), de röviden annyi hogy úgy érzem eldobtam/nem használtam ki azokat az éveket, amikor a "felnőtt" élet gondjai nélkül lehet szórakozni.

Erre az elmúlt kb fél évben jöttem rá, és hogy anyám depressziós/negatív viselkedése és alkoholizmusa miatt voltam olyan aki nem tud nyugodtan szórakozni, vagyis csak ott vagyok a buliban, de nem érzem jól magam.

Mostmár távol vagyok tőle, és kezdem jobban érezni magam, de most meg az bánt, hogy nem szórakoztam amikor lehetett volna. Az egyetemről is ki kellett íratkoznom, dolgoznom kell, és úgy érzem kiesett az életem egyik legjobb része, és most az egyetemi bulik/szórakozás is. Ezek a dolgok annyira bántanak, hogy néha aludni sem tudok.

Nemrég költöztem Pestre (ahol egyetemre jártam, de) az egyetemi haverjaimtól eltávolodtam amióta kiíratkoztam, úgyhogy haverjaim sincsenek, de jelenleg pénzem sem és időm sem igazán, hogy bulizni járjak.

Attól félek, hogy elbasztam életem azon részét ahol az ember szórakozik, és túl gyorsan kellett felnőnöm. Ami még rosszabb, hogy olyan ember vagyok, aki szeret társaságban lenni, bulizni, ott lenni mindenhol, de most nem lehet, amikor lehetett, akkor meg nem tudtam jól érezni magam.

Köszönöm hogy elolvastad.

Ha esetleg voltál hasonló helyzetben, hogy tetted túl magad ezen, hogy tudtál eltávolodni ettől a lehangoló érzéstől?

2014. szept. 21. 11:55
 1/1 YoloBang válasza:
En is igy vagyok csak bárcsak ujra általános iskolás lehetnek.. Mert utálom ezt az egész közép iskolát :(
2014. okt. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!