Miért van ennyi magányos ember? Szerintetek a magányból ki lehet "gyógyulni", vagy az ember mindig magányos lesz legbelül?
Szia!
Lehet az internet elterjedésével az ember rengeteg mindent lát, olvas (elsősorban talán közösségi oldalak?) és nő benne a megfelelési kényszer mások felé és nem maga felé. Természetesen nekem semmilyen problémám nincs azzal, ha valaki szeret megfelelni másoknak (csak nekem ne kelljen :)) csak azt látom, hogy ez okozza a magányt sokaknál. Úgy érzik nem tudnak kommunikálni a másikkal, nem jók külsőleg stb. egyszerűen túl sokat adnak a véleményükre.
Van egy ilyen idézetem ide: "Don't let someone else's opinion of you become your reality."
Szerintem sokaknál viszont pont ez történik.
És igen, véleményem szerint ki lehet szerencsére gyógyulni belőle. Ha például a fenti okok miatt magányos valaki, akkor gyakorlatilag meg is van válaszolva (leegyszerűsítve, lehet erről még bővebben beszélni természetesen), hogy hogyan lehet a helyzeten javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!