Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez az ember ér...

Szerintetek ez az ember ér valamit?

Figyelt kérdés

Én egy tini lány vagyok és van egy osztálytársam aki kitünő tanuló, jár sportolni is. Első évünk egy új osztállyal, de mi már ismerjük egymást régebbről. Viszont mindig kér mindenkitől vagy inni vagy enni, vagy zsebkendőt és persze adnak is neki, mert valahogy jó a beszélőképessége ( mondjuk ). Másokat van amikor kigúnyol a jegyeik miatt, de persze úgy, hogy az érintett ne hallja. És mondjuk ha ki is tudódna biztos nem lenne gond, mert mindig jól kitudja magát magyarázni.

Az osztály oda van érte, amint látom, és én is a barátnőmnek tartom, de azért az életben mindenki úgy érvényesül, ahogy megérdemli. Ti nem igy gondoljátok ?

2010. jan. 26. 11:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Utolsó, jobban is kifejthetnéd, ha már elkezdted

Mit akarsz mondani ?

2010. jan. 27. 21:02
 12/12 anonim ***** válasza:

(20:47-es vagyok)

Csak az irigységre céloztam. Ne érts félre, ehhez hasonló velem is előfordult. Nem tetszett, de be kellett vallanom magamnak, hogy az irigység is ott volt az érzéseim között.

2010. jan. 28. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!