Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez az ember ér...

Szerintetek ez az ember ér valamit?

Figyelt kérdés

Én egy tini lány vagyok és van egy osztálytársam aki kitünő tanuló, jár sportolni is. Első évünk egy új osztállyal, de mi már ismerjük egymást régebbről. Viszont mindig kér mindenkitől vagy inni vagy enni, vagy zsebkendőt és persze adnak is neki, mert valahogy jó a beszélőképessége ( mondjuk ). Másokat van amikor kigúnyol a jegyeik miatt, de persze úgy, hogy az érintett ne hallja. És mondjuk ha ki is tudódna biztos nem lenne gond, mert mindig jól kitudja magát magyarázni.

Az osztály oda van érte, amint látom, és én is a barátnőmnek tartom, de azért az életben mindenki úgy érvényesül, ahogy megérdemli. Ti nem igy gondoljátok ?

2010. jan. 26. 11:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Minden ember ér valamit.
2010. jan. 26. 11:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem ahogy megérdemli,hanem ahogy tud. Ha valaki megérdemel valamit,akkor sosem kapja meg,persze ha fordítva van ez,akkor mindent megkap. Igazságtalan az élet,bele kell törődni.
2010. jan. 26. 12:34
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Hát a tanulás miatt ér valamit, igen :D
2010. jan. 26. 12:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nem csak a tanulás számit, és később sem csak a pénz a fontos
2010. jan. 26. 13:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Egy embert nem lehet értékhez fűzni,tehát nem lehet valakiről megmondani,hogy mennyit ér.Minden embernek más a személyisége,neki is más,neked is és nekem is,sőt minden válaszadó másképp tekint a kérdésekre,én így tekintek a te kérdésedre.Ha valakinek jó a beszélőkéje,akkor az mindig egy kicsit többet tud,mint a többi,persze eléggé kétszínű szerintem ez a lány.Végülis te meg kibeszélted őt a neten keresztül és még állítottad is,hogy a barátnőd...^^nembajj,sok kétszínű ember van,lehet hogy engem is sokan annak tartanak.De legalább én kreatívan vagyok kétszínű xD
2010. jan. 26. 14:29
 6/12 anonim ***** válasza:
lehet fájni fog az igazság, de: irigy vagy.
2010. jan. 26. 17:34
 7/12 A kérdező kommentje:

Tévedsz, utolsó

NAGYOT tévedsz

2010. jan. 26. 17:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Az élet nem "megérdemlem - nem érdemlem meg" alapon működik. Sokkal inkább érvényes rá az a szabály, hogy "az erősebb kutya b**szik", szerencsére ez sem mindig, minden esetben.

Ha az osztálytársad ilyen, akkor ilyen. Ettől még lehet értékes ember, bár másokat kigúnyolni tényleg nem szép dolog.

Ha nem tetszik a képe, utáljátok ki :)

Vagy fogadjátok el ilyennek.

2010. jan. 26. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg írigység szaga van...Ha annyira jól éreznéd magad a bőrödben a barátaiddal, nem foglalkoznál ilyennel.
2010. jan. 26. 21:22
 10/12 anonim ***** válasza:

"Az osztály oda van érte, amint látom, és én is a barátnőmnek tartom, de..."

DE!! azt akartad írni: ... nem értem vannak oda, pedig én nem vagyok olyan mint ő én rendes vagyok másokkal, mégis őt jobban kedvelik.

2010. jan. 27. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!