Szerintetek ez az ember ér valamit?
Én egy tini lány vagyok és van egy osztálytársam aki kitünő tanuló, jár sportolni is. Első évünk egy új osztállyal, de mi már ismerjük egymást régebbről. Viszont mindig kér mindenkitől vagy inni vagy enni, vagy zsebkendőt és persze adnak is neki, mert valahogy jó a beszélőképessége ( mondjuk ). Másokat van amikor kigúnyol a jegyeik miatt, de persze úgy, hogy az érintett ne hallja. És mondjuk ha ki is tudódna biztos nem lenne gond, mert mindig jól kitudja magát magyarázni.
Az osztály oda van érte, amint látom, és én is a barátnőmnek tartom, de azért az életben mindenki úgy érvényesül, ahogy megérdemli. Ti nem igy gondoljátok ?
Tévedsz, utolsó
NAGYOT tévedsz
Az élet nem "megérdemlem - nem érdemlem meg" alapon működik. Sokkal inkább érvényes rá az a szabály, hogy "az erősebb kutya b**szik", szerencsére ez sem mindig, minden esetben.
Ha az osztálytársad ilyen, akkor ilyen. Ettől még lehet értékes ember, bár másokat kigúnyolni tényleg nem szép dolog.
Ha nem tetszik a képe, utáljátok ki :)
Vagy fogadjátok el ilyennek.
"Az osztály oda van érte, amint látom, és én is a barátnőmnek tartom, de..."
DE!! azt akartad írni: ... nem értem vannak oda, pedig én nem vagyok olyan mint ő én rendes vagyok másokkal, mégis őt jobban kedvelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!