Hány percet áldoznál fel az életedből ha egy perc egy ember életet jelentene?
Figyelt kérdés
Ez csak egy hipotézis. Valaki azt mondaná hogy most megöl több milliárd embert, de te, egyedül te megmenthetsz párat. Azok az emberek sosem fogják megtudni hogy te megmentetted meg az életüket, szóval nem várhatsz tőlük semmit. Nem tudhatod előre hogy mikor fogsz meghalni, lehet 30 évesen, lehet 80 évesen. És lehet az utolsó perceid lennének a legszebbek az életedben. Feláldoznál egy percet is vadidegenekért?
A halálraítélt emeberek között nincsenek szeretteid, ismerőseid és híres emberek.
Ha nem világos: annyi perccel fogsz hamarabb meghalni ahány embert mentesz meg.
Kíváncsi vagyok a válaszokra.
2010. jan. 25. 22:07
1/17 anonim válasza:
Egyet sem! Nem onzoségbol, de én életem minden pillanatáért hálás vagyok és azért is, hogy egyáltalán itt lehetek! Akinek lejár az ideje, annak lejár.. én SZERETEM az életem!!
3/17 anonim válasza:
és ha pont akkor lenne életem legszebb perce, amit mindig is akartam?? sosem lehet tudni, az élet egyik pillanatról a másikra változik...
4/17 anonim válasza:
hát modnjuk 8 órát,1 napot alvás nélkül kibírok így nem veszítek semmit:)
5/17 anonim válasza:
nehéz kérdés, mert mindig ott van az a "mivan HA..." meg sajnos(?) alapvetően eléggé antiszociálisan gondolkozom, úgy az egész emberiség iránt. Szóval nem tudom...lehet pont egy gyönyörű pillanatot mentenék meg, míg az enyém egy semmitmondó lenne, de lehet éppen fordítva. Erre alszom egyet. Este ezen fogok gondolkozni.
6/17 anonim válasza:
Előző vagyok, és rájöttem hogy önző vagyok
7/17 anonim válasza:
Ez annyira elméleti, meg irreális, hogy nem is kérdés: NEEEEM! Sry
8/17 anonim válasza:
mindenkinek megvan a maga élete, miért áldozzam fel a magamét másokért? ők sem tennék meg ezt nekem
9/17 anonim válasza:
én akár egyetlen emberért is feláldoznám az életem :). így akár az összes hátra levö életem feláldoznám. én már csak ilyen vagyok :)
10/17 anonim válasza:
Ennél kevesebbet sem tesznek meg vagy áldoznak fel az emberek egymásért, pláne vadidegenekért. Még a tudat sem lesz meg utólag, hogy jót tettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!