Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Néha úgy érzem...

Mit tegyek? Néha úgy érzem mindennek vége!

Figyelt kérdés
Két barátom van.Tényleg csak kettő. Az utóbbi időben levegőnek néznek, becsapnak, kihagynak mindenből... Megbuktam spanyolból. Otthon azt hallgatom, hogy soha nem lesz belőlem senki ha nem tanulok, azóta kaptam két ötöst ami nagyon nem volt könnyű de akkor azt hallgatom, hogy angolból miért nincs nyelvvizsgám... Az egyik legjobb barátom akivel mindig megbeszéltem mindent ausztriában tanul a másik pedig sajnos nem él... Néha megfordul a fejemben hogy véget vetek az egésznek, egyszerűen nem látom értelmét,hogy itt legyek ha senkit sem érdeklek. Pedig régen kinevettem az ilyen embereket, mert " hülye kis emós jódolgában nemtud mit kezdeni magával" Tanácstalan vagyok mit tehetnék, hogy jobb legyen... én szerettem élni... 17
2010. jan. 25. 22:00
 1/6 anonim válasza:
Hát próbály meg pozitiv lenni vagy esetleg ott van a fiókban a pisztoly :D
2010. jan. 25. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
ne vegyél mindent a szívedre, legyél kemény:)csajozzál vagy pasizzál:)
2010. jan. 25. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
túl kell élni ezt a 2 évet, aztán egyetem főiskola, és az már más, távolabb bagy otthonról és nemlesz a nap mint napi szemrehányások, ez egy ilyen kor, mindenkinek van ne csinálj butaságot, hidd el jobb lesz:)
2010. jan. 25. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindenki érzi úgy néha, hogy sz@r az élet. Sokszor híres emberek is nyilatkoznak arról, hogy milyen volt, amikor padlón voltak magánéletileg és/vagy szakmailag. De ők sem adták fel. Nagyon fiatal vagy még, előtted az élet! Tudom, hogy közhely, de ettől még igaz. Pozitív élményekre vágysz? Sportolj, olvass egy jó könyvet, barátkozz hozzád hasonló emberekkel! Csinálj bármit, amitől jól érzed magad!

Beszélj aszüleiddel a gondjaidról, ők ismernek, biztos tudnak segíteni.

2010. jan. 25. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel mindenki öngyilkos lehetne mert ilyen gondjai mindenkinek vannak, sőt ennél sokkal rosszabbak is. Foglald el magad valamivel, sportolj, zenélj, bulizz, ismerkedj, akármi amit szeretnél. Akkor értelme is lesz az életednek.

Én például négyszer buktam meg, na és akkor mi van? Így is lettem valaki.

2010. jan. 25. 23:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress új barátokat, tanulj rendesen, szerezz nyelvvizsgát - Ezek nem olyan nagy kérések, más is meg tudja őket csinálni zokszó nélkül! Lesznek még ennél sokkal nagyobb kihívások az életben, ilyen az élet! Szóval inkább előre nézz,szüleid is +békélnek majd
2010. jan. 26. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!