Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelenthet ez az álmom?

Mit jelenthet ez az álmom?

Figyelt kérdés
álmom: egy nap összevesztem szüleimmel, és elköltöztem itthonról egyik haveromhoz, akivel elég ritkán találkozunk. ott laktam nála már jó 1 éve, és az idők során megszerettük egymást, "több mint haver...". igaz, hogy 7 évvel idősebb nálam, de volt már ott minden... a valóságban így van, hogy szeretem, deh mint nagyon jó haver... megtudnátok mondani, hogy mit jelenthet ez az álom? nagyon fontos lenne. köszi
2010. jan. 25. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
azt jelenti hogy hiányzik neked, és legbelül úgy érzed, hogy több mint csak barátod, vagy csak vonzódsz hozzá mert idősebb.. abból hogy összevesztél a szüleiddel számomra az jön le belőle hogy nem felhőtlen egyébként sem a kapcsolatod velük, vagy valami problémád van velük, még ha jópofizol is nekik
2010. jan. 25. 21:00
 2/2 A kérdező kommentje:
igen oké hoyg hiányzik.. de szerintem is lehetséges hogy több mint barát. a szülemről meg.. igazad van:9
2010. jan. 25. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!