Van olyan álmod, amiről biztosan tudod, hogy soha sem fog valóra válni?
Hát nekem 3 nagy vágyam van.
1. Legyen egy normális családom akit szeretek és ezt viszonozzák is.
2. Legalább egyszer vezethessek egy Ferrari-t.
3. Eljutni Ibizára.
Remélem mindegyiket teljesíteni tudom, mert nem hinném hogy ezek olyan nagy vágyak lennének amiket nem tudok elérni.
Aki pedig úgy érzi hogy feladja az álmait annak itt egy idézet.
"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK !! "
18/F
"Nekem nincs olyan vágyam, amely nem TELJESÜLHET, mert nem szoktam olyan szekér után szaladni, amelyről tudom, hogy biztos nem fog felvenni..."
Szóval ha olyan dolog elérésére érzel vágyat, amelyről tudod, hogy nem fogod tudni elérni, akkor elhiteted magaddal, hogy azt nem is akarod?
Azt elfogadom, hogy valaki nem küzd olyan vágyak eléréséért, amelyekről tudja, hogy nem fogja tudni őket elérni, de a te esetedben nem erről van szó, szóval érdekes ember lehetsz...
Vagy legalábbis helytelenül fogalmaztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!