Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan álmod, amiről...

Van olyan álmod, amiről biztosan tudod, hogy soha sem fog valóra válni?

Figyelt kérdés
Ha igen, elmondanád mi az, és miért nem valósulhat meg, illetve, hogy ez mennyire rossz érzés számodra?
2010. jan. 25. 18:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Aki hisz benne az bármit összehozhat, akár gazdag és híres is lehet. Nekem ebből csak a gazdagság a célom és jól haladok vele. Meg szeretnék gitáros lenni, már tanulom. 3 hét múlva veszek egy új gitárt is. Sok kisebb álmom van még és mindet meg fogom valósítani. Azért élünk, nem?
2010. jan. 25. 19:20
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát nekem 3 nagy vágyam van.

1. Legyen egy normális családom akit szeretek és ezt viszonozzák is.

2. Legalább egyszer vezethessek egy Ferrari-t.

3. Eljutni Ibizára.

Remélem mindegyiket teljesíteni tudom, mert nem hinném hogy ezek olyan nagy vágyak lennének amiket nem tudok elérni.

Aki pedig úgy érzi hogy feladja az álmait annak itt egy idézet.

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK !! "

18/F

2010. jan. 25. 19:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Magasabb, szebb, és magabiztosabb szeretnék lenni, mindig eről álmodtam de 22 évesen már tudom hogy semmi esélyem rá.
2010. jan. 25. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Persze,hogy van!Én ugye nemrég felvételiztem,és majd 4.hónap végén tudom meg,hogy felvettek-e vagy sem.SZeretném előbb megtudni,hogy hova megyek tovább...tovább..tovább(Ballag már a vén diák):D és ebbe az a vágyam,hogy még február végén megtudjam..dehát nemfogom,csak az ideiglenes felvételi jegyzéket,amiben a rangsor van benne,most február 1.-jén csak az eredményt tudo meg,február 9.-én meg az értékelő lapot kapom meg vagy micsodát..aztán megmajd később ki tudja h mi lesz..álmom az h oda bejussak,ahova nagyon szeretnék..adok magamnak mondjuk 30% esélyt..:S:(
2010. jan. 25. 20:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha tényleg akarod, akkor igenis megvalósul, csak néha felejtsd el egy kicsit... De ha úgy állsz hozzá, hogy úgysem, akkor perszehogy nem.. én hiszek a Sorsban!!
2010. jan. 25. 22:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Nincs, mindent el fogok érni az életben amit akarok!
2010. jan. 25. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:

"Nekem nincs olyan vágyam, amely nem TELJESÜLHET, mert nem szoktam olyan szekér után szaladni, amelyről tudom, hogy biztos nem fog felvenni..."

Szóval ha olyan dolog elérésére érzel vágyat, amelyről tudod, hogy nem fogod tudni elérni, akkor elhiteted magaddal, hogy azt nem is akarod?

Azt elfogadom, hogy valaki nem küzd olyan vágyak eléréséért, amelyekről tudja, hogy nem fogja tudni őket elérni, de a te esetedben nem erről van szó, szóval érdekes ember lehetsz...

Vagy legalábbis helytelenül fogalmaztál.

2010. jan. 25. 22:16
 18/20 anonim ***** válasza:
nekem egy lannyal volt :) de sajnos csak alom marad :(
2010. jan. 26. 20:27
 19/20 anonim ***** válasza:
hogy én vagyok a metallica gitárosa, nem pedig az a béna kirk.
2010. jan. 27. 22:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Soha(legalábbis az én életemben)nem fogják elhagyni az emberek a felületességet,és a gyűlölködést,és soha sem fogom tudni megakadályozni a szeretteim halálát(ez a legfájdalmasabb számomra)
2010. jan. 30. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!