Mit lehet tenni, ha valami olyasmit szeretnénk nagyon-nagyon, amiről tudjuk, hogy nem lehet a miénk?
sajnos ez nagyon nehéz. időnként el kell fogadni, hogy az élet nem mindig úgy alakul ahogy mi szeretnénk, nem egy előre megírt forgatókönyv szerint zajlik (még az olyan híres embereké sem, akiről azt hinnéd, hogy "tökéletesek"). lehetnek és legyenek is álmaink, de mindig tisztában kell lenni a valósággal, fontos a realitásérzék.
elárulod, mi az álomfoglalkozásod, amit nem csinálhatsz? :D ha olyan dolog, csinálhatod hobbiként vagy mellékállásként is. egyszerű példa: ha valaki nem lesz hivatásos sportoló, attól még focizhat szabadidejében a haverjaival, néha még jobb is, mintha világsztár lenne. közben meg dolgozik rendesen egy olyan állásban, amit kedvel, amiből meg tud élni.
Én villanyszerelő lennék, de sajnos színtévesztő vagyok. Amennyit itthon egymagam meg tudtam tanulni az nagyon kevés. Meg nem is romlik el minden nap valami, hogy megcsináljam és tapasztalatot szerezzek.
Én fórumokat olvasgatok a témában, de sajnos nem sokat ér, mert a gyakorlat érdekel engem, nem az elmélet.
Ja és még nagyon szeretnék énekelni, de 0 hangom van hozzá.
Én nem hiszem, hogy van olyan ami ne sikerülhetne. Persze most elérhető dolgokról van szó, nem olyanokról hogy lábat lógass egy felhőről.
Musicalben szerepelni a háttérben nem egy nagy képzettséget igényel. Statisztának kell jelentkezni, ehhez nem kell semmi. Én hajókapitány akarok lenni egy luxushajón a Karib-tengeren, szerinted ez elérhetetlen nekem? Úgy hangzik, és sokan ki is nevetnek, mert nő vagyok, és sok iskolát el kell még végeznem hozzá, meg sok pénzt kell szereznem, de én tudom hogy meg fogom csinálni, mert ezt akarom csinálni és semmi mást, és haladok felé, még ha lassan is, de minden nap teszek érte hogy elérjem. El is fogom. Így kell hozzáállni. Össze fog jönni ha te is teszel érte. Nézz utána mi kell a céljaidhoz és tegyél érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!