Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha valaminek meg tudjuk...

Ha valaminek meg tudjuk nevezni a hibáját, nem lehet teljesen igaz, hogy szeretjük is, nem?

Figyelt kérdés
A szeretet ugyan elfogad és egészben, hibástól szeret. De ha már valamit hibának tud látni és/vagy nevezni, akkor az onnantól már nem teljesen csak szeretet, hanem onnantól, hogy valami "hiba", már szeretetről csak egy részig lehet beszélni, a többi már mondjuk tolerancia, nem?
2011. aug. 26. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem. de ha van hibád pl elöbb törölközöl és aztán fürdesz. Én meg jegyzem de engem ugyan nem érdekel hogy csinálod, attól még ugyan ugy szeretlek. Tehát szerintem csak akkor van ugy ahogy mondod ha öt zavarja hogy elöbb törölközöl és ezt meg kapod tölle rendszeressen mert akkor nem fogadott mégse el a hibáiddal
2011. aug. 26. 16:51
 2/2 anonim ***** válasza:
xdddddddddddddddddd
2011. aug. 27. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!