Bevallanál valamit, amiről tudod, hogy soha nem fog kiderülni valószínűleg, de nyomja a lelked?
Figyelt kérdés
Nem, nem megcsalás. Pl. eltörsz valamit, ami a másiknak kedves, de azonnal helyettesíted egy ugyanolyan dologgal, és a tulajdonos nem veszi észre, hogy az egy másik. Megmondod neki?2011. júl. 15. 16:47
1/11 szamóca.. válasza:
nem akarnám, de megmondanám. belőlem mindig kijönnek az ilyenek sajnos... annyira zavar belül, hogy inkább elmondom, aztán meg megbánom.
2/11 anonim válasza:
nem, szerencsére ilyen dolgok engem nem gyötörnének
4/11 A kérdező kommentje:
Véletlenül eltörtem egy barátom kölcsönbe kapott kedvenc dvd-jét, és tudom, hogy teljesen kiborulna, ha megtudná, mert a párjától kapott első ajándék volt, amit féltve őrzött. Azonnal elmentem a boltba, megvettem ugyanazt a filmet, és betettem a tokba. Még a kis kopást is megpróbáltam ugyanolyanra megcsinálni, és sikerült. A barátom nem vett észre semmit, engem viszont lelkifurdalás gyötör. Ti mit tennétek?
2011. júl. 15. 17:22
6/11 anonim válasza:
semmiképpen sem, majd túllépsz rajta, de most képzeld el mennyire rosszul esne neki, hogy nem ugyan az
7/11 anonim válasza:
Ezt ne valld be, legalábbis ne most. Majd egyszer később, talán. Jót röhögtök majd! :D
8/11 anonim válasza:
ne mondd meg. ha sose derülne ki akkor fölösleges. max mondd el vki másnak h megkönnyebbülj.
9/11 anonim válasza:
NE MOND EL! Nem baj, ha titok marad egy olyan dolog, amivel megbánthathatsz másokat.
10/11 anonim válasza:
Nem vallanám be, mert amit nem tudsz, az nem fáj. Ha megtudná, hogy nem ugyan az, akkor szomorú lenne, így meg mintha mi sem történt volna...maximum hozzám nagyon közeli személynek mondanám meg, de olyan meg csak 3 van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!