Más is van így a tanulással? Ez csak szimpla lustaság?
az osztályomban énvagyok a leglustább, és egyben legrosszab tanuló.. már ha nevezhetünk annak.. mindenki tanul naponta legalább 1-2 órát..
nálam a tanulás úgy néz ki, hogy leülök, megírom a házit, közbe google translate -el nézem a szavak jelentését néha (0-os vok).. aztán ha van pár szó (20-35 max) megtanulom nagyjából.. és piehenk..
na szóval, ma például elhatároztam, hogy délután leülök, és tanulok 2 órát.. de mikor megszámoltam, hogy kb holnapra hány szót kéne megtanulnom feladtam.. már 1 hete kellene tanulgatnom, de fáradt voltam, és nem volt kedvem..
na szóval leültem, és átnéztem az összes szót.. 270 szó jött ki, + fogalmak és nyelvtan... abban a pillanatban feladtam.. 270 szóból körülbelül tudok 15-20at..
nekem lehetetlen 250 szót megtanulni egy délután/este alatt.. annyira elment tőle a kedvem, hogy megírtam a házit, elolvastam még1x.. de egyszerűen annyira sok, hogy nemtudom :S
[emiatt így több mint 4 évvel előre féle az érettségitől is]
olyan iskolába járok, ami érdekel is.. annyi nem stimmel benne, hogy franciát tanulok főnyelvnek, és engem az angol jobban érdekel.. abba az osztályba is akartam menni, de oda nem vettek fel..
igazából más nem érdekel jobban mint ez.. csak szimplán nincs kedvem tanulni.. házit megcsinálom, elolvasom a nyelvtan és az anyagot, de max 2x..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!