Szerintetek mennyi idon belol lehet megtanulni a minimalis Spanyol nyelvet napi 4 ora tanulassal?
Figyelt kérdés
Es mennyit jelent tulajdonkeppen a minimalis nyelvtudas?2011. márc. 23. 11:30
1/2 anonim válasza:
Otthon, egyedül?Nem tudom.Én a nyelvtant tanulgatom pár hónapja, de mindenképp elmegyek tanárhoz, hogy beszélni is tudjak.Sok sikert.:)
2/2 Vérszomjas pandamaci válasza:
Nulláról indulsz?
Én is magamtól kezdtem tanulni, inkább ajánlanám a nyelvtanfolyamot, vagy legalább heti egyszer tanárt, hgy a kérdéseid megválaszolja és korrigálja a hibákat.
Napi 4 órát ha rá tudsz szánni, az jó... És ha jó a módszered, szerintem egy év alatt eljutsz egy gyenge középfokra. Szerintem az az a szint, amivel már tudsz alapszinten kommunikálni, bemutatkozni, kaját rendelni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!