150 német szót (van köztük egy-két kifejezés is) hány nap alatt lehet megtanulni, napi mennyi tanulással?
Mind ismeretlen?
Akkor ha napi 3x 20 percet tanulod (jobban megmarad, ha többször kevesebb időt szánsz rá, mintha egyszer leülsz 5 órára) szerintem egy hét.
Heló
Nem tudom mennyi időd van rá de én a következőt ajánlom. Ha van kb 2 heted akkor így csináld: az első nap megtanulsz 10 szót, de úgy hogy az tényleg jól tudd. A második nap megtanulsz megint 10 szót de megintcsak úgy hogy az jól menjen, és közben hozzáveszed az előző 10 szót.A harmadik nap ugyanez 10 új szó folyékonyan és közben hozzáveszed az előző 20 szót. Ezt csináld így folyamatosan és meglátod a végére már 150 szót kapásból tudni fogsz. De ehhez tényleg idő kell. Ha nincs ennyi időd akkor csináld úgy ahogy az első hozzászoló írta:) jó tanulást
Ha mind tök ismeretlen, akkor én úgy 1,5-2-2,5 ÓRA alatt tanulok meg 150 szót.
Egyetem óta nagyon kifejlődött a memorizáló képességem. Akkor vizsgaidőszakonként jó ha egy hete van az embernek, hogy 200-300 oldalt bevágjon.
Mondjuk az igaz, hogy amire azóta nem volt konkrétan szükségem, arra több év távlatából már csak homályosan emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!