Hogyan jussak több önbizalomhoz?
Szia!Szerintem megoldhatja a problémádat Luise L. Hay:Éld az életed című könyve!!!!
Sok sikert kívánok neked!
Ühüm, lehet. Az az igazság, hogy kutyát sem érdekli az utcán hogy te mit csinálsz, ha elfekszel a földön, akkor is csak átlépnek rajtad, a mentőt se hívják. Csak mondjuk talán a 20-adik ember veszi észre, hogy itt valami gond van.
De pl ha jó ruhákat veszel, ami kényelmes, nem kirívó, csak jól áll, az ad önbizalmat.
A suli meg arra jó, hogy a gyerekek egymás önbizalmát roncsolják. Mert ugye ott mindig másikat nézed, hogy milyen hülye, vagy milyen jól, vagy szarul néz ki.
De a boltban nem kell ilyenektől parázni, ott aztán nagyívben szarnak rád. Ott a pénztáros azt gondoja, hogy jaj, már megint egy vevő, ezt is ki kell szolgálni, csak legyek túl rajta mihamarabb, aztán kimehessek cigizni, vagy ha nagy a sor, akkor mérges, kapkod, szenved, az aztán rád se néz, azaz rád néz, de nem lát, csak magával van elfoglalva. Nehogy azt hidd, hogy érdekli őt bárki is :)
A "könyvajánló" vagyok!
Ha elolvastad,akkor írj nekem privit,hogyan tetszett ill.tudod-e hasznosítani!!!
Amúgy nem hiszem,hogy csak a jó ruhákban lehet önbizalmad!
Ha mosolygós arccal lépsz az utcára,akkor már máshogy néznek majd rád!
Holnapra szép napot!
Ha bemész valahova akkor azzal az érzéssel menny be, hogy az egész hely a tiéd.
Ha meg kimész sétálni egyet akkor gondold azt, hogy a járda amin sétálsz az csak a tied.
Mosolyogj (de ne eröltetten, csak természetesen)
Remélem tudtam segíteni
A könyvajánló vagyok!
Hogy telt a napod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!