Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Segítség megőrültem?

Segítség megőrültem?

Figyelt kérdés

szentem depis vagyok...Vannak barátaim meg elvagyok velük de ha egyedül vagyok néha rámtör és olyan kor már az érvágáson gondolkozom....

vigasztaljatok meg...

2010. jan. 24. 18:19
 1/5 anonim válasza:
Megvígasztalnálak de az okot nem írtad ,hogy mi a depidet kiváltó ok...így elég nehéz lenne:)
2010. jan. 24. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:

nyugi nekem is volt ilyen időszak. majd átvészeled. sőt még egyik barátnőmnek is volt. Egyszer pont az ilyen "depis időszakunkat" éltük, és elhatároztuk, h elmegyünk bulizni. de előtte elmentünk enni valamit. evés közbe folyton arról beszélgettünk, mennyire rosszul érezzük magunkat. aztán végül el se mentünk a buliba, tízkor már ágyban voltunk :D

Amúgy hány éves vagy?

2010. jan. 24. 19:21
 3/5 A kérdező kommentje:
15
2010. jan. 25. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is 15 vagyok és velem is néha előfordul ez. Ilyenkor hívd fel az egyik haverodat, vagy csináld azt, amit szeretsz. Semmiképpen sem vagy őrült. Vagy ha igen, akkor nem vagy egyedül:) Ha leírnád,hogy mi a baj, lehet, hogy tudnánk tanácsot adni. Sokszor már az is segít, ha rendszerezed a gondolataidat és leírod őket. A lényeg, ha rádtör a melankólia ne szaladj rögtön a pengéért, gondolj bele mennyi minden vár még rád az életben. Jön majd a nagy szerelem és a többi és a többi :)
2010. jan. 31. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, a barátaiddal kellene megbeszélned leginkább, hogy mi bánt. Ha valóban a barátaid, nekik elmondhato. Na és persze nem árt néha eldobni az agyad, és bulizgatni egy kört, az sokat tud segíteni. :)
2010. febr. 1. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!