Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert nem erzem magam jol a...

Miert nem erzem magam jol a boromben, miert erzem ugy hogy a halal kerulget, miert nem tudok ujra az lenni aki voltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hat hol is kezdjem... Nem erzem jol magam a boromben.. mar kb.3 eve. 21 eves vagyok, 3 eve elek egyutt egy lannyal. 12 evesen elvaltak a szuleim, ez engem nagyon megviselt.

13 evesen mar a marihuanahoz is hozzaertem, 14 evesen folytatam a marihuanat es utana mar kemenyebb drogok is erdekeltek (extasy, speed) mast nem hasznaltam. 18 eves koromig folytattam

az ilyen eletmodomat hogy mindennap fuveztem, mikor mentunk bulizni akkor jottek a porok. Ebben az eletkoromban ismertem meg eletem parjat. Nagyon erzekeny gyerek vagyok, es nagyon aggodtam

a parom miatt, sokat idegeskedtem miatta. Barhol is volt, barmit is tett azert is. 3 honap elmult miotta megismerkedtunk es osszekoltoztunk. utana elmult meg 3 honap es en eltem az eletem

ahogy eddig, am egy nap fuveztem es nem esett jol... soha nem volt ilyen velem, megvaltozott a kozerzetem es rosszul ereztem magam... Ez egy penteki nap volt! elmentunk egy szorakozo helyre,

nem ittam semmit mert az se esett jo.. de gyorsan haza is jottunk. hajnal 3 kor megtekertem meg egy spanglit, elszivtam ahogy eddig is tettem, es lefekudtunk aludni. En nem birtam aludni,

a szivemre koncentraltam... a szivemet figyeltem ahogy dobogot, es annyira betrippoltem a szivemet hogy elkapott a panikroham... Korhazba kerultem ez miatt. kerdeztek szedtem e valamit, nem mertem

elmondani hogy fuveztem. Kiderult hogy panikrohamom volt... En nem gondoltam volna hogy a fu okozta ezt. Igy aznap hazaengedtek, pihentem egyett es ujra megtekertem egy spanglit,

elszivtam es megint elkapott az a gyors szivveres, rosszunlet, alig kapok levegot. De megint a szivemre koncentraltam... egyre gyorsabban dobogott es erosen! Mar 3 eve nem fuvezek, es nem

hasznaltam semmi mas drogot....De ezek utan sokat elkeztem inni. Ittam sokat, az miatt is korhazba kerultem, cigiztem sokat, most hebe hoba szoktam cigizni, Mostmar nem iszok, csak ha elmegyek

hetvegente valahova de az nagyon ritkan van. Fuves muffint csinalok, most masodszor, mert az jol esik. nem viszem tulzasba, naponta 2 megeszek, tehat ez csak masodszor van most, de jol vagyok, semmibajom nincs!

ugy nezetek most ram hogy tisztan elek, nem csinalok semmi rosszat mar tobb mint 3 eve, de megis nem erzem jol magam, a fejem nem az ami volt, mintha alig latnak, mintha itt se lennek, szedulok neha,

nem birok koncentralni semmire mar, alig ertek valamit meg neha, alig tudom felfogni a dolgokat. neha beszelni nem tudok normalisan, autot nem merek ez miatt hajtani. Sokat ulok a kompjuter elott is.

Nagyon sokat. Sajnos.... volt hogy probaltam valtoztatni, mentem futni, alig ultem a gepnel es semmi tovabbra is nem erzem jol magam a boromben...

Biztos kihagytam valamit most, neharagudjatok, de igy nagy vonalakban ennyi. Szerintetek ez a sok drogazas miatt van es soha nem leszek ujra onmagam? vagy depresszio hatasa?

elore koszonom a valaszotokat...Neharagudjatok ha ertelmetlenul irtam! Ne nezetek le, en csak....gyerek voltam.

2014. okt. 15. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Feldolgozatlan stressz. A fű csak kihozta. Tudod utolsó csepp. Feldolgozatlan tramánat/stressznek kell utánamenni. Van egy pár módja.
2014. okt. 15. 03:22
 2/4 anonim ***** válasza:
*traumának
2014. okt. 15. 03:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy a drogok miatt van, nem szúrtad és nem napi szinten használtad őket(Szedd).Egy kis fiatalkori (heti)bulizás miatt nem kellene így megborulni, nem mondanám helyesnek, de nem a világ vége...

Depresszió elképzelhető, bár nem vagyok szakember. Keress fel egy pszichológust,lehet pár hét alatt helyre ránt lelkileg.

2014. okt. 15. 03:25
 4/4 anonim ***** válasza:
*(speed)
2014. okt. 15. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!