Ez miért van? Nem értem.
van a barátnőm aki 14 éves (én 13 vagyok). már 10 éve ismerjük egymást és szeretjük is (barátilag). De nem tudunk egymás elött kibontakozni. Ő senki elött nem tud, én meg csak az osztálytársaim elött. Mikor itt van nálam akkor jól elvagyunk,de mégse olyan jól mert tudom hogy valamit nem mond el (mert nem bontakozik ki) ez nagyon zavar,tehát így én sem tudok :S
Msn-en pedig küldjük egymásnak a szívecskéket meg írogatjujk egymásnak hogy "mennyire szeretle"!
ti beteg vagytok,komolyan -.-
nem vagyunk leszbikusok,neki is van barátja és nekem is.
'-.-
Van aki pont az osztályban nem tud kibontakozni. Szerintem ti nem találtok egymással, ez a kapcsolat nem fog sehova vezetni, ha nem tudjátok oldani a feszültséget
Figyelj, az osztályban volt egy csaj, mint a te bnőd és én is azt láttam, hogy mintha folyamatosan feszültség alatt van és nem tud rendesen kibontakozni. Aztán meg amikor a szülinapi bulija volt akkor meghivott egy jópár embert az osztályból, de engem nem. Nem ez a lényeg ( csepp az égő földre ), hanem hogy nem vele volt a gond, hanem VELE. Jobban mondva az elvárásaimmal
Egy olyan barát aki mellett nem érzed jól magad az nem barát. Keress olyan embert, akivel szivesebben töltöd az időt. Az ilyen emberek később idegesitővé válnak, mert észreveszed, hogy valójában gyáva bevallani, hogy nem tekint téged igazi barátjának
Ezt a tanácsot ne vedd tutira ! Semmi sem biztos, te döntsd el, ha hasznos vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!