Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez miért van? Nem értem.

Ez miért van? Nem értem.

Figyelt kérdés

van a barátnőm aki 14 éves (én 13 vagyok). már 10 éve ismerjük egymást és szeretjük is (barátilag). De nem tudunk egymás elött kibontakozni. Ő senki elött nem tud, én meg csak az osztálytársaim elött. Mikor itt van nálam akkor jól elvagyunk,de mégse olyan jól mert tudom hogy valamit nem mond el (mert nem bontakozik ki) ez nagyon zavar,tehát így én sem tudok :S

Msn-en pedig küldjük egymásnak a szívecskéket meg írogatjujk egymásnak hogy "mennyire szeretle"!

2010. jan. 22. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Még éretlenek vagytok. Azért van.
2010. jan. 22. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Ez egy online leszboszi szerelem csodálatos kezdete! Ne hagyd elhalványulni!
2010. jan. 22. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Én is kibontanám :)
2010. jan. 22. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:

ti beteg vagytok,komolyan -.-

nem vagyunk leszbikusok,neki is van barátja és nekem is.

'-.-

2010. jan. 22. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
talán azért mert túl közel vagytok egymáshoz. nekem is volt egy barátnőm akit csomó ideje ismerek,és nem tudok előtte kibontakozni,és ő sem előttem... de bezzeg akiket kb pár napja,hete,hónapja ismerek azok előtt jól kitudok. Szóval lehet ez :D
2010. jan. 28. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Van aki pont az osztályban nem tud kibontakozni. Szerintem ti nem találtok egymással, ez a kapcsolat nem fog sehova vezetni, ha nem tudjátok oldani a feszültséget

Figyelj, az osztályban volt egy csaj, mint a te bnőd és én is azt láttam, hogy mintha folyamatosan feszültség alatt van és nem tud rendesen kibontakozni. Aztán meg amikor a szülinapi bulija volt akkor meghivott egy jópár embert az osztályból, de engem nem. Nem ez a lényeg ( csepp az égő földre ), hanem hogy nem vele volt a gond, hanem VELE. Jobban mondva az elvárásaimmal

Egy olyan barát aki mellett nem érzed jól magad az nem barát. Keress olyan embert, akivel szivesebben töltöd az időt. Az ilyen emberek később idegesitővé válnak, mert észreveszed, hogy valójában gyáva bevallani, hogy nem tekint téged igazi barátjának

Ezt a tanácsot ne vedd tutira ! Semmi sem biztos, te döntsd el, ha hasznos vagy sem

2010. jan. 29. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
* VELEM, nem " VELE " , nem volt értelme az előző válaszomnak ennél a pontnál
2010. jan. 29. 18:05
 8/8 A kérdező kommentje:
hát igazából jólérezzük magunkat,de ha nevetünk is egy sort akkor is csak kb 2 percig. aztán megint csönd van.
2010. jan. 29. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!