Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem értem, Miért hívnak így?

Nem értem, Miért hívnak így?

Figyelt kérdés
Nyáriszünet Eleje óta már ez van. Nem sokat járok le el sehova leginkább itthon vagyok. Suliba nincsenek barátaim de ez engem nem zavar. Az már inkább hogy már nagyon régóta Forever Alone nak hívnak. Mit jelent ez? és Miért van ez? 11/F
2011. szept. 16. 08:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Szeretnék barátnőt keresni de sokan kiröhögtek. Kellene valaki aki megért.
2011. szept. 16. 08:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja, és osztálytársaim közül mindenkinek van barátnője csak nekem nincs persze, lányoknak pasijuk van. És engem állandóan kinevetnek
2011. szept. 16. 08:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
azt jelenti hogy egyedül vagy. pontosabban örökre egyedül. ugy tudsz változtatni hogy barátkozol, eljársz valahova ha nem bulizni akkor máshova. ismerkedj ott és minden problémád meg oldodik. de ha otthon ülsz a gép elött és ezen gondolkodsz akkor nem is fog változni semmi
2011. szept. 16. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
11 évesen szerintem még nem is kell barátnő. ráérsz vele nem? azért mert másnak van muszály neked is legyen?
2011. szept. 16. 08:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tizenegy évesen ne járj bulizni, viszont lehet olyan hobbid, aminek kapcsán másokkal is találkozol. Vagy épp sportolhatsz.

Ez még bőven az a kor, amikor társaságba kell tartozni, nem pedig szóló kapcsolatokat kell kialakítani.

2011. szept. 16. 10:05
 6/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat :D úgy hogy jövöre átmegyek másik suliba hátha több haverom lesz amúgy köszi h elmagyaráztátok, mindenkinek megy a zöld kéz :D
2011. szept. 16. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

11 éves lányoknak pasijuk, na ez az ami nevetséges

ne törődj ezekkel

játssza a sok kisgyerek a felnőttet, holott még gyerek mind

azért jó lenne, ha lennének barátaid

2011. szept. 16. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!