Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem értem, hogy mi nevetni...

Nem értem, hogy mi nevetni való lehet rajtam?

Figyelt kérdés
Egy helyes, csinos lány vagyok, semmi rendkívüli nincs rajtam. Az öltözékem is egyszerű, divatos, nőies. Szeretem a rövidebb szoknyákat, de jó lábaim vannak, tehát nem girbe-görbe, stb. Egyszerűen nem értem, h mi megmosolyogtatni való lehet rajtam. Ahogy megfigyeltem, a többi nőt, bárhogyan néz is ki, igazából nem foglalkoznak úgy vele, mint velem. A minap csak véletlenül lettem figyelmes arra, hogy egy autóból egy nő, olyan gúnyos, sunyi mosollyal mért végig, hogy az elképesztő. Ezt még anyukám is megjegyezte, pedig ő igazán nem szokott ilyenekre felfigyelni. De általában férfiaknál is jellemző hasonló. Ugyanakkor azt sem értem, hogy a fiú, vagy férfi, miért fogdossa, csókolgatja, ölelgeti előttem a párját direkt, mosolyogva figyelve engem, hogy én ezt látom-e? Ennek mi értelme? Mit gondoltok erről,mivel válthatom ki ezeket a reakciókat?
2011. aug. 24. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Mutass egy képet.
2011. aug. 24. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen mutass , mert így nem tudok mit írni .
2011. aug. 24. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Az emberek hülyék.
2011. aug. 24. 11:43
 4/7 anonim válasza:
A megfogalmazás alapján túl sokat gondolsz magadról, gy valószínűleg csak beleképzelted abba a nézésbe.
2011. aug. 25. 02:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Szerintem azért, mert egy reális képet látok magamról, még nem hinném, hogy beképzelt vagyok. Ha nem írtam volna oda azokat a jelzőket magamról, akkor esetleg lehet azt írtátok volna, hogy biztos azért röhögnek ki, mert a rövid szoknyában görbék a lábaim. Egyébként írhattam volna úgy is, hogy mások által mondott, mert nem csak én állítom ezeket magamról, hanem már kaptam azért pozitív visszajelzéseket is életem folyamán.

A másik pedig, a nézést nem hinném, hogy beképzeltem, mert mint írtam fent, anyukám is észre vette, tehát az azért durva lenne, ha már ketten képzelegnénk ilyeneket.

2011. aug. 25. 07:28
 6/7 anonim válasza:
Szerintem senki nem írta volna azt, ez nem tudom kinek jutna eszébe... nekem biztos nem... tehát marad az előző válaszom
2011. aug. 25. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:

"Szerintem senki nem írta volna azt, ez nem tudom kinek jutna eszébe... nekem biztos nem... tehát marad az előző válaszom"

Nekem eszembe jutott, és csak azért mert neked nem, még nem jelenti azt hogy az elöző válaszod az igaz mert ez nem épp logikus gondolkozás: ha nekem nem jut eszembe akkor nem úgy van, de nem probléma.

Kérdező, tölts fel egy képet, ennyi.

2011. aug. 25. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!