Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen érzés csúnya embernek...

Milyen érzés csúnya embernek lenni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 21:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
A csúnyaság tényleg relatív... Nekem az a csúnya ember akinek romlott a lelke és mindig szomorú, pesszimista, depressziós. A vidám, mosolygó ember tele egészséges onbizalommal nem lehet csúnya!
2010. jan. 23. 10:22
 12/28 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szép, de nem nagyon gondolok a külsőmre.
2010. jan. 23. 12:14
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"A csúnyaság tényleg relatív... Nekem az a csúnya ember akinek romlott a lelke és mindig szomorú, pesszimista, depressziós. A vidám, mosolygó ember tele egészséges onbizalommal nem lehet csúnya!"

Amiről te beszélsz azok belső tulajdonságok nem pedig külsők. Pontosan, vidám ember nem lehet csúnya, éppen ezért 1 csúnya sem vidám, érthető okokból. Relatív. Nem hinném. Ha bemész egy szobában és mondjuk büdös van akkor az sem relatív, mert vagy jó illat van, vagy rossz, teljesen mindegy hogy mennyi ideig van büdös vagy mi váltja ki a szagot. Ez csak egy hasonlat volt. És ne ezekre gondoljatok hogy valaki belenéz a tükörbe és akkor saját magát traktálja azzal hogy csúnya. Hanem arra, hogy kilépsz az utcára és hallod hogy összesúgnak a hátad mögött meg beszólnak hogy "szia szépfiú" stb.stb. Igazából ezt az érezheti át aki valóban csúnya.

2010. jan. 23. 13:48
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Valakinek nagyon budos pl. a benzinszag, valakinek pedig nagyon jó... és kulso tulajdonságok nélkul nem lehetnek belsok, ahogy belso tulajdonságok nélkul sem lehetnek kulsok!
2010. jan. 23. 14:24
 15/28 anonim ***** válasza:
67%
A szépség belülről fakard :)
2010. jan. 23. 18:08
 16/28 anonim ***** válasza:
53%

"A szépség belülről fakard"

Biztos ezt akartad írni?

Még jó, hogy nem szamurájkard.:)

2010. jan. 23. 20:55
 17/28 anonim ***** válasza:
Szándékos. Vizuális gondolkodás + szimbolika fölösleges beleérzése, és még akár vicces is lehet a maga pihent módján...
2010. jan. 23. 21:38
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
nemtudom. én szép vagyok :D
2010. jan. 23. 22:00
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
nagyon rossz. :(
2010. jan. 24. 13:03
 20/28 anonim ***** válasza:
szerintem még a csúnya ember is lehet szép ha foglalkozik magával ha nem teszi akkor mondhatjuk rá h csúnya vagy ápolatlan
2010. jan. 25. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!