Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az gáz, ha szeretem a Monster...

Az gáz, ha szeretem a Monster High-t?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha egy 14 éves lány szereti a MH-t az ciki? Plusz ha nagyon tetszenek a babák és van 6 db-persze nem játszok velük csak úgy vannak a szobámban "díszként-?

2014. okt. 5. 22:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miert, ha azt mondjuk hogy gaz, akkor holnaptol nem szereted...?
2014. okt. 5. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Első, ott a pont!
2014. okt. 6. 17:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem dehogyis,én szeretem,de az osztályaim szerint,ciki,ha szereted-mert mindegyik egy nagy paraszt-én pedig másoktól szeretném hallani/olvasni,h az e.
2014. okt. 6. 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha csak masoktol szeretned hallani a sajat velemenyedet, ahhoz nem kell kerdest kiirni.

Tudod mit, nagyon gaz, azonnal hagyd abba.

(amugy tipikus noi trukk: nem velemenyt akarsz, hanem a sajat allaspontodat mas hangon visszahallani)

2014. okt. 6. 19:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Először is te azt honnan veszed,esetleg mondtam neked? Nem,vagy valami bajod van? A bunkósági görcseidet kérlek ne ide írd ki,legyél azzal bunkó akit ismersz,engem nem szóval lelehet szállni rólam. Másodszor én csak kiírtam ami a szívemet nyomja rég,erre ilyeneket írsz...eléggé vicces mondhatom,amint már írtam,bunkósági görcsöddel nyugodtan lekoppanhatsz innen-leszállhatsz rólam-
2014. okt. 6. 20:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem van egy osztálytársam, aki imádja és ő lassan 18. :)

Mindenki halálra cikizi érte, de egyébként hidegen hagyja az embereket, mert az ő dolga. :D

Más meg pónikért, vámpírokért, fiúbandákért, számítógépes játékokért rajong... Na, és?

Szeresd azt, amit akarsz, szíved joga!

2014. okt. 8. 19:42
 7/12 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki!

A 16 éves LB-met sem tartom cikinek aki szintén ezeket a babákat gyüjti már 14 éves kora óta és van neki ha jól tudom 64 vagy 65 db baba, tavaly karácsonykor megalyándékozott egy babával :) pedig én nem gyüjtöm! :)

2014. okt. 26. 18:12
 8/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó két kommentelőnek nagyon nagyon köszönöm :D
2014. nov. 8. 11:08
 9/12 DuplaKV ***** válasza:
Tudom, már nem éppen aktuális, de megsúgom, hogy nálunk az egyetemen is van aki megnézi a filmeket, sőt lakásdíszként nem egy lánynak vannak babái. Én is szeretnék majd egy babát dekorációnak, mert nagyon megtetszett. Egész pontosan a Luna nevű Boo York-os babáról van szó.
2015. aug. 9. 20:02
 10/12 anonim válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Nekem pl. 20 évesen dekorációként van egy limitált szériás gyönyörű Barbiem még anyukám is nevetett,hogy a 2 vödörnyi Barbie közül pont ezt tartottam akkora becsben,hogy a szobámba van a helye és nem a többi közt.

Úgyhogy valószínűleg mellé társnak fog,majd kerülni egy ilyen gömbízületes babóca is még hozzá az Ever After High valamelyik szőkesége. :)

2015. nov. 7. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!