Mért utálja mindenki a saját nevét? Én szeretem az enyémet.
Engem Boglárkának hívnak. Úgy tapasztaltam, hogy az embereknek vagy nagyon tetszik ez a név vagy nagyon nem. De én szeretem.:)
1. Ti szeretitek a neveteket?
2. Az én nevem tetszik?:)
szerintem vicces a neved majdnem olyan mint a bogárka :)
de én szeretem a sajátomat Amália az angol emíliából kaptam ezt szerintem különleges
Hát egyesek nem finomkodnak az tény....o.o " egy szar név". Ilyet mondani a másiknak. Még akkor is ,ha csak őszinte akart lenni a válaszoló.
De alapvetően, ha én őszinte szeretnék lenni nekem se jönnek be a Boglárka, Virág, Napsugár és társai hangzatú nevek. Viszont azt vettem észre, hogy rengetegen még is az ilyen jellegű nevekért vannak oda. De hát ízlések és pofonok. :)
Az én nevem elég átlagos, majdnem minden filmben és majdnem minden osztályban van egy ilyen nevű lány, de ennek ellenére nem vagyok vele rossz kapcsolatban. Úgy érzem, illik rám. Már a személyiségem ehhez a névhez tapad. :)
Lucának hívnak és nagyon szeretem a nevem.
A Boglárka is klassz név, a legjobb barátnőmet is így hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!