Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek emo vagyok vagy...

Szerintetek emo vagyok vagy pózer ha nem szeretem az emo zenét, de érzékeny és emocionális vagyok, és emo hajam van?

Figyelt kérdés

20 vagyok. sokkal fiatalabbnak nézek ki, és eléggé ézékeny és emocionális fiú vagy. nem szeretem azonban a kifejezetten emoknak szánt zenéket, inkább a lágyabbat, vagy néha néhány finn power metal számot, amik igazán gyönyörűek és szívhez szólóak. az emo stílust azért vettem fel még tiniként, mert ez közvetíti a világ felé a belsőmet, hogy milyen vagyok, kicsit örékeny, érzékeny fiú. most szerintetek emo vagyok, vagy csak pózer ha magát a kifejezetten emók által kedvelt együtteseket nem csípem?

20f

2014. júl. 21. 22:19
 1/9 anonim válasza:
Gumo vagy
2014. júl. 21. 22:19
 2/9 Noydra ***** válasza:
45%
Szerintem selejt vagy.
2014. júl. 21. 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:
emo vagy szerintem mert nem csak a zene a lényeg hanem amit leírtál :)
2014. júl. 21. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Identitáskrízises felnőtt vagy.
2014. júl. 21. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Grufti vagy.
2014. júl. 21. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
TERHES vagy!
2014. júl. 21. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Hülye vagy,hogy beakarod magad kategorizálni. Mondom ezt úgy,hogy én is ezt csináltam sokáig. De 20+ évesen már ez nem számít. Attól függetlenül a személyiségem megmaradt,ilyen dolgokban nem sokat változtam,de nem kategorizálok.
2014. júl. 21. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát, 20 évesen lassan férfinek kéne már lenned, nem a tini szerepek közül válogatni, mint egy pisis kislány a ruhásszekrényben. De ez sajnos ma már nem divat. Atyaég... 20 évesen olyan ez a szöveg, mintha egy 12-13 éves kissrác írta volna. Lehet, hogy nehéz sorsod volt, de ettől még a te felelősséged, hogy felnőj!
2014. júl. 21. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Selejt. Minek kategorizalni? 20 folott ki nem sz.rja le.
2014. júl. 21. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!