Szerinteek mikor szexeljünk tinikorban? Egy barátnőm 15 ves és már mindent kipróbáltak a szexben szeintetek baj? :$ n mikor szexeljek a most 16 vagyok? NÉHA MÁR VÁGYOM RÁ :$
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 15:15
1/7 anonim válasza:
Nem véletlenül híják az embert 18 éves koráig "gyereknek". Mert az. Nincs kifejlődve. Sem testileg, sem szellemileg. Egy felnőtthöz képest buta és felelőtlen. És a legnagyobb baj, hogy azt hiszi, már mindent tud, és minden, amit csinál, az úgy jól van rendjén. Pedig nem.
2/7 anonim válasza:
Majd akkor, amikor testileg és szellemileg is elég érett leszel.
3/7 anonim válasza:
Kicsit nagyon el vagytok szállva magatoktól! Csak lassan a testtel!
4/7 anonim válasza:
Ja és még egy dolog!
Amíg nem tudod kifejezni az érzéseidet hangulatjelek nélkül, pusztán szavakkal, addig nincs miről beszélni.
5/7 anonim válasza:
én is vágytam rá ennyi idősen, de nem tettem meg. várj vele te is
7/7 anonim válasza:
Amúgy ja, szerintem is.
Ennyire primitívnek nehéz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!