Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ötlet volt, hogy a barátnőmmel a Balatonba szexeljünk?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye, tapasztalata?2014. aug. 2. 00:23
1/16 anonim válasza:
Elég buta. Jó kis fertőzést összeszedhetett.
2/16 anonim válasza:
abba a piszkos bacis vizbe belenyomod baratnödbe faszoddal a bacikat
4/16 anonim válasza:
Roppant felelotlen,tudod milyen koszos aza tocsa?
Inkabb autoba.. de a legjobb otthon..
5/16 anonim válasza:
Mi már csináltuk, nem volt semmi gond :)
7/16 anonim válasza:
Már megtörtént? Hány évesek vagytok? És nem láttak titeket mások?
8/16 anonim válasza:
Mi is csináltuk már a balcsiban hálistennek nem kaptunk el semmit
9/16 A kérdező kommentje:
20 évesek vagyunk és most csináltuk először.
2014. aug. 2. 00:31
10/16 anonim válasza:
Hát figyelj gondolkoztam már ezen ilyenkor beömlik a nőbe a Balaton és hát volt már hogy én hánytam meg fostam a Balatontol tehat ez nem biztos hogy annyira kellemes lenne neki, de ha nincs baj akkor kiraly és a nyilvanos szex meg izgato szoval: PACSI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!