Ciki hogy 13 éves lány létemre szeretem a death metált?
Rodgernek !
Ha elmentél az országból, miért szidod az itt maradt Magyarokat ? Miért mondod ránk, hogy csőcselék ? És Amerikában nincs jobb dolgod, hogy a gyakori kérdéseket bújni ? Különben ezen az oldalon mindenki elmondhatja a véleményét, az én véleményem ez volt. A Tiéd más ! Ez gond Amerikában ?
Szánalmas, hogy 2019-ben még mindig ez a téma az ilyen korlátozott elméjű élőlénynek nehezen titulálható szerves képződvényeknél.
Több kutatás is bizonyítja, hogy a metálosok többsége intelligens és kedves ember ellentétben az ilyen véglényekkel szemben, akik nem tudnak a saját szánalmas kis életükkel foglalkozni. Én 9-10 éves korom óta szeretem az olyan családbarát muzsikákat mint az Aborted, Dying Fetus stb. És valahogy mégis eljutottam oda az életben (meg még pár másik kollégámmal együtt akikkel együtt járunk koncertekre), hogy diplomás emberként repülőgépekhez alkalmazott különböző alrendszereinek illetve szimulációs modelljeinek szoftvereit fejlesztem és a már meglévőkben található hibákat keresem, javítom egy multikulti cégnél ahova egyébként be se kerülhettem volna, ha labilis lenne az idegállapotom mivel elég precíz munkát kell végeznünk. Akár életek múlhatnak azon, ha egy program nem megfelelően működik. Kedves Kati, nem a kiskegyedben, nők lapjában kéne tájékozódni, majd nyilvánosan odaböfögni a szegényesen megindokolt, véleménynek csúfolt förmedvényed amit megpróbálsz megcáfolhatatlan tényként beállítani. Gondolom oltásellenes laposföldhívő is vagy.
Kedves Racerx !
Örülök, hogy ez a véleményed a témáról és rólam ! Nos bemutatkozom ! A Parlamentben dolgozom mint tolmács és nekem is van diplomám. Ma jöttem haza Párizsból, tárgyaláson voltam csak most értem haza, ezért írok csak ma. Nem tudom, mi az a laposvölgy vagy mi ! Nekem nem kell sértegetnem senkit ahhoz, hogy a véleményemet elmondjam ! Ha nem tetszik, hogy ezen az oldalon elmondhatja mindenki a véleményét, akkor másik oldalt kell keresned !Most is az a véleményem , hogy egy 13 éves embernek káros ! Kicsit olvass utána, hogy a zene milyen hatással van az idegekre és hány ember lett öngyilkos a zene hatására ! Sőt a Japán kultúrában milyen zene miatt büntettek meg embereket. Egy csellista, miért nem lesz depressziós Pl ?Várom válaszod ! Szép estét
Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!