Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ciki hogy 13 éves lány létemre...

Ciki hogy 13 éves lány létemre szeretem a death metált?

Figyelt kérdés
(Jó igazaból nem azt hallgatok non-stop, de elég sűrűn!)

2014. okt. 5. 05:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Engem egyedül az idegesít amikor jobban hallom azt amit a pózer hülyegyerek hallgat mint amit én hallgatok. Én is próbáltam már olyan hangerővel de egyszerűen nem tudom felfogni hogy miért jó a sistergést hallgatni merthogy kb ennyi jön le az egészből. (első voltam)
2014. okt. 6. 19:35
 12/27 anonim ***** válasza:

hugyos kis pózerek a slipfos és a blekk vejl brájdz vagy a bring mí dö horájzon vagy a ratyi aszking vagy a szuokádék szájlensz nem minősül death metalnak de még metálnak sem.A Death metal pedig itt kezdődik

https://www.youtube.com/watch?v=tCCRTaoG39I

https://www.youtube.com/watch?v=Q8U_0SsZXXM

Na mi van nagy trú death metalosok ez már kicsit sok a mics lákörös nyávogás után mi?

2014. okt. 10. 23:33
 13/27 anonim ***** válasza:
A Mai tinipic$áknál amúgy is bevett szokás már ez a suicide silence meg a ratyi bmth és ezt a $zart merik metálnak nevezni.Na ez a ciki és idegesítő mikor ezek merik magukat rockernek nevezni úgy, hogy ilyen alapvető albumokat meg zenekarokat nem ismernek mint a Master of Puppets vagy Megadeth vagy a Judas Priest.Azt a hülyelány néz ki a fejéből amikor leszidják mert trashnak írja a thrash metalt..
2014. okt. 10. 23:44
 14/27 A kérdező kommentje:

12-es valaszolo! Ruhellem a black veils bridget (vagy mi a szart) meg a tobbit is amit irtal! Amiket meg kuldtel az meg tok jo volt, de en kerek elnezest! Amugy meg azer irtam a kerdest mer a "pozerek" ezert kinevettek es elegem van, de legkozelebb inkabb ne is valaszolj ha nem tudod mi van a dolog hata mogott! :/

Mellekesen: a kedvenc zenekarom amit "metalnak" mondok az a The agonist , de ha ez is ilyen szar pozer zene akkor bocs hogy megkerdojeleztelek!

2014. okt. 11. 09:04
 15/27 anonim ***** válasza:
Jól van úgy látszik nem halt ki még a remény
2014. okt. 11. 10:14
 16/27 anonim válasza:
Én leginkább melodikus death-et hallgatok, de abban nekem az Insomnium a kedvenc.
2014. okt. 12. 14:06
 17/27 anonim válasza:
ah végre egy normális ember aki nem populáris, tömeg, semmitmondó, lejáró zenéket hallgat:) én 15 éves fiú vagyok csak metált/rockot hallgatok:)
2014. okt. 13. 16:56
 18/27 anonim válasza:
Ciki? Te miről beszélsz? Az a ciki ha nem death metal-t hallgatsz. 6 éve death metal, hardcore, deathcore, metalcore zenéket tolok. Legjobb stílus a világon. Nem érdekel ki mit mond, csak annyit hallok ha szólsz hogy blablabal ble te ratyikoktél. Bújjatok mán el...
2015. jún. 13. 11:03
 19/27 anonim válasza:
Az biztos, hogy aki ilyen zenét hallgat nem igazán tesz jót a személyisége fejlődésének.
2018. dec. 26. 11:59
 20/27 anonim ***** válasza:

# 19

Milyen káros hatásai vannak szerinted?

2018. dec. 26. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!