Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nehéz olyan embert...

Miért nehéz olyan embert találnom akivel felszabadult lehetek? Miért tellett ez nekem kb 14 évbe?

Figyelt kérdés

ha onnan számítjuk, hogy 0 naposan megszülettem

de most megint távolt kerültem ettől a személytől és emiatt megint ugyanezt érzem, és mindig úgy van, hogy 50-100 emberből találok jó esetben párat, akivel elvagyok, statisztikailag nézve, de talán még ez sok is, inkább 500ból..

de mivel sosem ismerek meg egy helyről 500 embert, ezért nem is tudok találni közülük 5-öt akivel jól érzem magam

21f

2014. okt. 3. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Célzottan próbáltál már csak a korosztályodra rátalálni? o.O

Járj el bulizni, és majd lesznek ismerőseid! Az ha ismersz 2000 embert, abból jó ha van 50 korodbeli valamint jó ha annak a fele csaj. Menj el discoba, házibulikba, nyaranta strandolni, fesztiválokra stb.

2014. okt. 3. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:

"50-100 emberből találok jó esetben párat,"

Mégis, hányat akarnál találni? Az ember egy életen keresztül rengeteg mindenkit ismer meg, de jó, ha 2-3 igazi barátja lesz.

2014. okt. 4. 18:59
 3/3 A kérdező kommentje:
hát nézd, itt az osztályunkban mindig vannak bandákba rendeződött emberek, van 70ember az osztályunkban vannak 5-6 fős csoportosulások, de inkább nagyobb akik úgy mindig eldumázgatnak, elhülyülnek egymással, mennek ide oda partyzni...én ezt miért nem tudom megcsinálni olyan természetességgel mint ők, ezt nem értem
2014. okt. 5. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!