Nagyon félek elaludni, fiútól ez ciki?
Na szóval az egész úgy keződött hogy megnéztem egy horrorfilmet csak kiváncsiságból mert még sose láttam hasonlót, végignéztem és tudom hogy az egész csak film volt és hogy nincs ilyen a valóságban de néha nagyon félek elaludni a sötétben! Annyira félek hogy hozzám is bejönnének és meggyilkolnának... normális ez? 13/f
Légyszi a cikizős kommenteket inkább ne írjátok le...
van olyan film amit én is csak úgy nézek meg hogy takarom a szemem.. :D
de ha esetleg félek alvásnál akkor elkezdek magamban dúdolni vagy énekelni valamit és már is tudok aludni :D
17L
plüssmaci aki őrzi xdd
amúgy aranyos kérdés. idővel természetesen elmúlik majd,mikor pár éven belül faszagyerek leszel :D
mit néztél meg kiscsillag? :D
jaj de aranyos vagy,azt én is láttam de nekem nem jött be sőt még nem is féltem rajta(: hidd el vannak ettől sokkal félelmetesebb filmek is :D amúgy ha más sok horrort néztél egy idő után már nem is fogsz rajta félni,lg-is nálam igy volt
(:
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!