Na szóval az egész úgy keződött hogy megnéztem egy horrorfilmet csak kiváncsiságból mert még sose láttam hasonlót, végignéztem és tudom hogy az egész csak film volt és hogy nincs ilyen a valóságban de néha nagyon félek elaludni a sötétben! Annyira félek hogy hozzám is bejönnének és meggyilkolnának... normális ez? 13/f
Légyszi a cikizős kommenteket inkább ne írjátok le...
Nyugi, néhány év múlva elmúlik a félsz. Az idő majd megoldja. Komolyan !
Nézz vidámabbakat !
:D
2010. jan. 21. 21:01
2/17 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen de mondjuk én lány vagyok,de szerintem nem ciki majd kinövöd :D Amúgy aranyos a kérdésed ,pont az öcsémre emlékeztetsz mert ő is fél a horror film után elaludni. (:
16L
2010. jan. 21. 21:03
3/17 anonim válasza:
mit félsz?
2010. jan. 21. 21:05
4/17 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy korhatárosak a filmek.
2010. jan. 21. 21:12
5/17 anonim válasza:
Nem feltétlen változik ez a korral. Tehát a félelem az egy tulajdonság. Vannak emberek akik félősebbek, vannak akik pedig nem félnek. Én pl. az életben nem igazán merek megütni senkit, mert félek hogy baja lesz vagy utána engem vernek meg. Valaki meg üt-vág mindenkit mert nem fél:D Tehát ha te ilyen félősebb vagy az nem baj, teljesen normális dolog.
2010. jan. 21. 21:12
6/17 anonim válasza:
Aludjunk együtt, én is ilyen vagyok :'D
13/l
2010. jan. 21. 21:20
7/17 anonim válasza:
és ez egy rbanc poén volt kislányom:D én mellesleg azért nézek horrorfilmet hogy féljek:D aza legjobb*.*:D
2010. jan. 21. 21:27
8/17 anonim válasza:
még jó hogy félsz.
az ember azér nézi a horrorfilmet, hogy féljen.
2010. jan. 21. 21:31
9/17 anonim válasza:
de aranyos vagy:) nyugi ha nagybb leszel nem fogsz:) én is félek ezért nem is nézek olyat 18L
2010. jan. 21. 22:50
10/17 anonim válasza:
hmmm... esetleg éjjeli lámpa? vagy plüssmaci aki őriz téged? amúgy nyugi majd elmúlik!:) amúgy én amikor félek akkor fogok egy párnát plüsst vagy ami kézre esik és azt szorongatom :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!