Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem hiányzom az embereknek?

Miért nem hiányzom az embereknek?

Figyelt kérdés
Régóta próbáltam kapcsolatokat kialakítani, de mindegyik összeomlott.Egy ideig tartjuk a kapcsolatot, (első sorban én írok), de egy kis idő elteltével megszakadtak.Ha én nem élesztetettem, nem kezdeményeztem, akkor senki sem.
2014. szept. 28. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
nemed, korod? Milyen kapcsolatok bármelyik? Talán nem vagy érdekes vagy fontos számukra, nincs meg bennük az érzelmi kötödés.
2014. szept. 28. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:

unalmas vagyok és nem tudtak velem miről beszélni?

Attól féltem sokáig, hogy fogyatékos vagyok, és én nem veszem észre.Ki szeretném deríteni, de nem tudok megbízni a rokonaimban.

2014. szept. 28. 20:05
 3/8 A kérdező kommentje:

Most nem szerelmi kapcsolatokra gondolok, hanem barátságra.Rengeteg ember hagyott úgy el, hogy el sem köszöntek, akiket barátaimként kezeltem

(F)

Hol tudnék utánajárni az igazságnak? :)

2014. szept. 28. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez a problémám, pedig nem hinném, hogy unalmas lennék, rengeteg dologról tudok beszélgetni, ráadásul általában jó hallgatóság is vagyok. Valahogy mégsem vagyok senkinek sem annyira fontos, hogy tartsa velem a kapcsolatot.

Én inkább azt vettem észre idővel, hogy sokszor pl. nem értik, amit beszélek, vagyis olyan dolgokról beszélek, amit sokan nem értenek, sőt sokan elakadnak ott, hogy egyáltalán a szavaimat megpróbálják értelmezni (ehhez hozzájárult az is, hogy elég koravén is voltam mindig, plusz egy kis vidéki faluban próbáltam "érvényesülni" tanult, diplomás emberként, sajnos nem sikerült). Meg kellett tanulnom, hogy hozzám hasonlókkal kellene barátkoznom, de ha ez nem sikerül, hát még mindig jobb egyedül, mint rossz társaságban, akik nem értenek meg. Ez az egész pedig ahhoz vezetett egyébként, hogy olyan társaságban zárkózott vagyok, ahol úgy érzem, sem a felfogás, sem az értékrend nem közelít az enyémhez, mondván, úgysem értenék meg az érveim, a gondolkodásom, ahol pedig értelmes emberekkel vagyok körülvéve, ott kicsit kinyílok.

2014. szept. 28. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Rossz embereknél próbálkozol. Nekem is van egy csomó rokonom, aki emberszámba se vesz, de én már nem erőltetem velük a találkozást. Egyikkel sem. Minek, ha úgyse lesz belőle semmi? Keresd a megfelelő embereket, akikkel összeilletek, mert olyanok nem fognak keresni, akikkel semmi közös nincs bennetek. Viszont ehhez előtte meg kell ismerned magadat.
2014. szept. 28. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyesmi gondjaim. Néha még a tanáraim is elfelejtik, hogy létezem. :/ De semmi gáz, már megszoktam. Szeretek abban reménykedni, hogy én vagyok Charlie a The perks of being a wallflowerből, cak még nem talált rám Sam és Patrick. :) 16/l
2014. szept. 28. 21:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves Innogen!

Nem szeretnék levelezgetni, mert a levelezgetéssel elveszíteném névtelenségemet :)

2014. okt. 1. 13:27
 8/8 A kérdező kommentje:
De itt szívesen válaszolok a kérdéseidre is
2014. okt. 1. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!